Omgång 1 av Allsvenskan runt hörnet och här är en trippelkombo från mig plockat från det senaste avsnittet av Entré F-Y - vårt tv-magasin om spelet Allsvenskan Fantasy!
Spelar du Allsvenskan Fantasy? Gå med i vår liga "Entré F-Y" med ligakod 2a6xa9
Till Allsvenskan Fantasy  

1. IFK Norrköping - Malmö FF

Lördag 15:00
Spel: 2
Odds: 1.50

Först ut i trippeln är regerande svenska mästarna vs IFK Norrköping på bortagräs. Det är aldrig enkelt att komma till "Parken" i Norrköping men MFF är förjäkla bra i år. Jag vågar säga att det här troligtvis är det bästa laget som någonsin ställts ut på en allsvensk plan. Och då menar jag sett till hela truppen. Det finns så oändligt många bra spelare och hög konkurrens på samtliga positioner att skador och avstängningar inte ska vara något jättebekymmer för Henrik Rydström, så länge det inte är åt det helt extrema hållet. IFK Norrköping känns å sin sida väldigt svårbedömt inför säsongsstarten där försäsongen varit sisådär och man hade hoppats på lite mer vad gäller värvningar också. Har man Nyman, Traustason i laget så har man alltid en chans att hota motståndarna men här tycker jag att skiljer för mycket om vi jämför startelva vs startelva.

HBK får tufft - Elfsborg bra trots allt?

2. Sirius - Halmstad

Måndag 14:00
Spel: 1
Odds: 1.95

Match numero två är Sirius mot HBK. Ett Sirius som var otroligt vassa under hösten och verkligen fick utdelning på ett sätt som man inte fick på våren. Kan de göra om det 2024? Även fast Abou Ali och Matthews har lämnat så tycker jag att laget är på rätt bana. Nye anfallaren Salech ser väldigt intressant ut och är mer av en klassisk nia. En boxspelare som är bra felvänd och tung i straffområdet. Joakim Persson ser minst lika bra ut som i fjol och Sirius har överlag gjort många bra värvningar.
HBK ska man ha respekt för. Mohammed, Viktor Granath och Al-Ammari är riktigt bra men när jag följt HBK sista veckorna får jag känslan av att de kommer få det riktigt tufft mot ett snabbt spelande Sirius på konstgräs.

3. Elfsborg - Värnamo

Måndag: 16:30
Spel: 1
Odds: 1.52

Elfsborg såg inte alls bra ut i början på försäsongen, men det börjar definitivt ordna upp sig. Försäsong är försäsong och analysen kan vara helt fel. Men det ett par fina spelare in som Zeneli på slutet så tycker jag att Elfsborg har ett bra lag ännu en gång. Värnamo har tappat tränare och ett par nyckelspelare som gör att jag har svårt att se dem prestera på samma höga nivå den här säsongen. Att välja ut bottenlag på förhand är tufft i årets allsvenska men Värnamo riskerar definitivt att hamna där. 3-1 borta mot Häcken och 4-0 i genrepet mot Halmstad var övertygande prestationer och resultat. Samtidigt lite svårt att bedöma Värnamo fullt ut då de mött mycket Superettanmotstånd men torsk 0-1 mot HBK i den avgörande gruppspelsmatchen i cupen följt av 1-1 mot Norrköping och 2-1-seger mot ett försämrat Utsikten. Nej, jag är inte övertygad ytan tror att boråsarna tar detta.

Trippel ger ett samlat odds på 4.45 och spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip