Då var det dags för veckans spel hämtat från vårt tv-magasin Entré F-Y - allt du behöver veta om Allsvenskan Fantasy!  


Förra avsnittet prickade jag rätt med över 2.5 och båda lagen gör mål mellan BP-IFK Norrköping samt Djurgården -1.5 mot Halmstads BK. Vi hoppas på ny framgång här!

 

Denna fredag har jag spel i båda matcherna till ett samlat odds av 3.24.

1. Malmö FF - Kalmar FF
Fredag kl 19:00
Spel: 1 -1.5

Malmö FF hade 2-0 borta mot BK Häcken och såg ut att gå mot en fin bortaseger. Men sista kvarten var det BK Häcken för hela slanten och tre poäng blev till en. Lindberg reducerade i den 76:e minuten och så blev det en straff på tilläggstid som Gustafson satte in säkert bakom Johan Dahlin.
Det blev inte så många lyckade byten av Rydström i den här matchen och därför så tror jag att han kommer ställa ut bästa möjliga lag mot Kalmar. En match som MFF bör vinna med marginal om de bara kliver ut med fullt fokus. Kalmar är inget dåligt lag, särskilt offensivt, men spelare för spelare så tror jag att man kommer märka stor skillnad här på Eleda Stadion i Malmö.
Det är Rydströms gamla klubb på andra sidan så jag tror han är extra fokuserad på att få sina killar att ta en planenlig seger. Kalmar tog en fin trepoängare mot Värnamo senaste och innan dess 1-1 mot Norrköping. Men jag tror som sagt inte att deras kapacitet räcker den här dagen. Simon Skrabb är avstängd för Kalmar vilket är ett STORT avbräck.

Ser inte Elfsborg missa

2. Elfsborg - Halmstads BK
Fredag 19:00
Spel: 1 -1.5

Till Jimmy Thelins glädje har Elfsborg vaknat till rätt bra sista tiden. Inte minst på hemmaplan. Man föll senast mot Gais på bortaplan med 2-1 men innan dess hela 6-1 när man trasade sönder AIK. Qasem hade show då med hattrick och gjorde assist senast så han är i fin form. Halmstad var helt utspelade mot Djurgården senast men torskade bara med 2-0. Det ska dock tillskrivas att Djurgården slog av på takten. Innan dess chockade man Häcken med 3-0 på Örjans Vall. Så när HBK får matchbilderna man vill ha så är det ett bra lag. I Borås har jag svårt att se dem lyckas med det. Får vi 1-0 till Elfsborg tidigt så kan det rinna på. Sveriges kanske bästa kontringslag när allt stämmer vinner med minst två mål mot Halmstad, är min analys.

Samlat odds blir alltså 3.24 hos Unibet

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip