Foto: Rekatochklart

Lelles Fantasytips är tillbaka i tjänst! Ett tips som jag plockar ut i vårt eminenta program om Allsvenskan Fantasy som heter Entré F-Y! Ni ser det på vår Youtube-kanal FanTV

Jag har valt ut en dubbel som jag tror har bra chans att slå in här i omstarten efter EM-uppehållet. 

Match 1

Malmö FF - Halmstad 
Söndag 7 juli kl 16:30
Spel: 1 -1.5
Odds: 1.44 

Ja, den här reken behöver kanske ingen djupare analys. Malmö FF ångar på som tåget och har dessutom värvat in Sead Haksabanovic, troligtvis som ersättare för Sebastian Nanasi som lär bli såld någon gång under sommaren. När detta spel skrivs så är Nanasi fortsatt kvar i laget och "Haksa" lär behöva lite tid att komma i matchform också. 
Med det sagt så har jag väldigt svårt att tro att HBK får med sig något här från Eleda Stadion i Malmö. När till och med Anders Christiansen (mål i genrepet mot Lyngby) börjat komma upp i form, Oliver Berg likaså, så finns det för många starka kort för att jag inte ska tro på en säker seger mot ett typ av motstånd och en spelidé som jag tror passar MFF bra. HBK kommer att ligga lågt och kontra på sina snabba spelare. Men med MFF:s snabba försvarsspelare så tror jag inte det blir ett så stort problem. Cornelius är på Copa America och Pena har precis åkt ur så han lär kanske behöva vilas, och ser även ut att ev bli såld i sommar, men trots det så har MFF alla verktyg för att slå HBK på hemmaplan. 

Peking fortsatt svaga

Match 2

IFK Norrköping - Djurgården
Måndag 9 juli kl 19:00
Spel: 2 -1.5
Odds: 2.80 

IFK Norrköping är ett lagbygge som är svårt att förstå sig på. Offensiv kvalitet saknas verkligen inte i form av Totte Nyman, Traustason och Prica. Men vad är det för backlinje? Det är inte konstigt att Peking ligger där de ligger och att man åker på rejäla smällar titt som tätt. Jag ser definitivt en fara för Norrköping den här säsongen och för mig är det lite märkligt att Andreas Alm är kvar, samtidigt är det inte bara hans fel. Det defensiva truppbygget är för dåligt mot de bästa lagen och det tror jag kommer att visa sig här mot ett revanschsuget Djurgården. DIF gick som bekant på uppehåll med 0-3 i baken mot Hammarby. En derbytorsk som sved ordentligt och som gjorde att den lilla strimma hopp om guld förminskades ytterligare. Jag tycker dock fortsatt att DIF är seriens näst bästa lag bakom MFF. Även utan Lucas Bergvall och även utan Piotr Johansson. Den sistnämnda skadade sig allvarligt och missar resten av säsongen. Jag antar att DIF kommer att värva någon ny högerback, om inte dansken Therkildsen eller Theo Bergvall tar för sig ordentligt nu i omstarten. 
Men hur som helst tror jag att Djurgården vinner säkert här. Tokmac Nguen är en klasspelare som kommer skina i höst och varför inte börja direkt borta mot ett skakigt motstånd? 

SPELTIPS

Jag spelar denna dubbel till 4.03 hos Expekt

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip