Lens tar emot Arsenal på tisdagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för hemmalaget. Spelet sitter om de har fyra eller fler hörnor.

Hemmalaget Lens har haft fyra eller fler hörnor i fem av sju ligamatcher. Snittar tredje flest hörnor hittills i Ligue 1. Ligger högt i snitt för crosses per match också. Låg i toppen för den statistiken även ifjol. Klart att det oftast är helt annat motstånd i ligan än i CL, men de hade exempelvis fem egna hörnor mot PSG. Sex borta mot Sevilla i först CL-matchen för ett par veckor sedan.

Stormatch för Lens del såklart när Arsenal kommer på besök. Allt att spela för, allt att vinna. Räknar med att de kommer försöka blåsa på här och ge det en chans.

Ställs mot ett Arsenal som dras med en del problem
- Partey + Timber + Martinelli out sedan tidigare. Nu tränade Partey i måndags, men gissar att han inte kastas in här då han varit borta en månad. Trossard frågetecken.
- Saka + Rice + Saliba kunde spela helgens match mot Bournemouth men har dragits med skador.

Med tanke på att Arsenal fick en bra start i gruppen (storseger mot PSV) samtidigt som övriga lag kryssade är utgångsläget bra. Arteta borde inte gambla och skicka in spelare som är tveksamma. För i helgen väntar årets hittills viktigaste match - Man City hemma.

Ingen maxprestation av Arsenal?

Hade Brentford i ligacupen i onsdags, Bournemouth i lördags. Resor. Inte blivit mycket träning. Man CIty-matchen som väntar som sagt. Jag kan inte riktigt se att det blir en maxprestation av Arsenal här där de bara dominerar matchbilden i 90 minuter. Kan bli viss rotation och att de tankar lite energi i den här matchen om det blir läge till det.

Släppte till fyra hörnor hemma mot PSV i första CL-matchen, sex mot Bournemouth i helgen. Mot ett förmodat heltänt Lens borde det över 90 minuter bli fler än fyra defensiva hörnor för Arsenal att handskas med. En så relativt låg lina borde ett rätt så kapabelt hemmalag slå. Tror som sagt inte Arsenal har i sig att hålla boll 65% av tiden här och bara dominera totalt.

Speltips: Lens att ha över 3,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip