Till Stade Bollaert-Delelis åker Champions League finalisterna PSG för att ta sig an nykomlingar Lens i den franska Ligue 1. Senast lagen möttes var säsongen 2014-2015 då PSG vann med 3 - 1 borta och 4 - 1 hemma. Sedan dess har Lens spelat i andraligan. Det råder ingen tvekan om vilka som är favoriter till att vinna matchen. Däremot har oddset höjts rejält sedan nyheten om Corona i PSG. Mbappe, Neymar och Angel Di Maria har testats positivt och missar denna match. Ersättarna i PSG truppen är fortfarande av en hög klass och när motståndet är flera nivåer sämre ändå ska det bara bli en bekväm och stor PSG seger.

Lens tippas kämpa hårt för sin överlevnad i den högsta divisionen. De flesta har redan räknat bort dem efter deras första ligamatch, som de förlorade borta mot Nice med 1 - 2. Laget har inte förstärkts avsevärt inför säsongen heller. Lens inledde bra mot Nice och hade till och med en ledningen, men klarade inte av att hålla den till pausvilan, då det blev 1 - 1. Nice kom snabbt in i matchen, tog över kontrollen och nätade ett vinnarmål. Förlusten var väntad då och är det även mot ligamästarna PSG.

Visst är det avbräck i PSG då Mbappe, Neymar och Di Maria saknas och ytterligare några spelare som är lättare att ersätta. Dock envisas jag om att spelarna som får chansen i stället är fullt kapabla till att ersätta dessa positioner i PSG i ett möte mot Lens. Därutöver får dessa bänkspelare en ärlig chans att visa framfötterna, så jag är helt övertygad om att de tar denna match på fullaste allvar och ger allt de har. PSG får tillbaka mittfältaren Marco Verratti efter skada, så det blir ett namnkunnig PSG lag ändå.

PSG har öst in mål i ligan och i Champions League slutspelet. De är redo för att göra en kanonstart i ligan, mot det lättaste motståndet. Jag spelar på att PSG vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om PSG bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså PSG asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Lens seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för PSG (1 - 0, 2 - 1, etc.) och vinst vid en PSG seger med två eller fler måls skillnad (2 - 0, 3 - 1, etc.).

Speltips Lens - PSG:
2 asian hcp -1. Odds 2.80 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Lens:
Jean-Louis Leca, Jonathan Gradit, Loic Bade, Facundo Medina, Clement Michelin, Manuel Perez, Cheick Oumar Doucoure, Issiaga Sylla, Gael Kakuta, Simon Banza & Ignatius Ganago.

Bekräftad startelva - PSG:
Sergio Rico, Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Thilo Kehrer, Juan Bernat, Idrissa Gana Gueye, Ander Herrera, Colin Dagba, Pablo Sarabia, Julian Draxler & Jese.
---

This is the stats tab
This is the post tip