Mitt spel: BLGM till 1.75 hos bet365.

Lens tar emot Reims in ytterligare en viktig match i striden om andraplatsen bakom PSG i Ligue 1. Visst finns det fortfarande matematiska chanser för Lens att komma ikapp PSG, men fokuset ligger nog mer på att behålla den andraplatsen man greppat tag om. Det är endast topp två i Ligue 1 som går direkt till Champions League, vilket hade varit en fantastisk bedrift för Lens.

Reims har halkat efter en del i toppen av Ligue 1 och befinner sig just nu på en tiondeplats i ligan. Med fyra matcher kvar i ligan har man inte speciellt mycket att spela för mer än hedern och att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.

Lens korrekta favoriter

Hemmalaget Lens kommer gå in i samtliga fyra matcher med allt dem har. Att sluta tvåa i Ligue 1 och ta sig ut i Champions League nästa år vore en otroligt stark säsong och något som få hade gissat på inför säsongen. Nu ställs man dock mot Reims som absolut inte är något dåligt lag. Man har haft en tuffare period under slutet av säsongen, men trots det har även Reims, sett till förutsättningarna, gjort en relativt stark säsong trots allt. Det finns även en hel del spets i detta Reims med Folarin Balogun som står på nitton mål längst fram.

Jag ser Lens som korrekta favoriter i den här matchen, men jag ser det inte alls som omöjligt att Reims kan göra match av detta. Man har som sagt en hel del spets framåt och jag tror liksom Lens att Reims gör mål i den här matchen.

Lens är korrekta favoriter och kommer göra ALLT för att vinna den här matchen, men enkelt tror jag inte det blir. Jjag tror båda lagen gör mål i den här matchen och mitt spel blir därför att båda lagen gör mål i matchen till 1.75 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip