På Estadio Reino de Leon har Segunda B laget Cultural Leonesa äran att ta emot Atletico Madrid i den spanska cupen, Copa del Rey. Atletico Madrid har haft frikort fram tills att det är dags för 16-delsfinaler medan Leonesa har slagit två lag. Leonesa är ett bra lag som ligger på en andra plats i Segunda B (grupp B) och kommer till matchen från ett mållöst möte. De är starka på att försvara sig och det är så klart även Atletico Madrid - kanske till och med bäst i världen på det. Så jag tror på en kontrollerad match.

På vägen till 16-delsfinalen har Leonesa planenligt slagit Las Rozas med 3 - 0 och sedan vunnit mot Huesca med 2 - 1, i det som marknaden tippade skulle bli en öppen match. I sin nästa match mot Atletico Madrid är Leonesa stora underdogs, där det erbjuds cirka 1.20 på en rak Atletico Madrid. Efter att ha förlorat borta mot Eibar med 0 - 2 i ligan är jag övertygad om att Atletico Madrid kommer dels taggade till att vinna och dels med ett blandat lag, där några A-lags spelare finns med från start.

Även mot Atletico Madrids bänkspelare har inte Leonesa någon chans, annat än att försöka hålla siffrorna nere. Det är Leonesa ganska duktiga på, med tanke på att de inte släpper in så många mål i sin grupp. Totalt har det blivit 17 insläppta mål på 21 matcher, vilket är näst bästa siffror efter ettan Logrones. För Atletico Madrids del har det släppts in 14 mål på 20 La Liga matcher, vilket också är näst bästa siffror efter Real Madrid. Problemet för Atletico Madrid har denna säsong varit att göra mål.

Totalt har det blivit 22 mål för Atletico Madrids del på dessa 20 ligamatcher. Det är bara Athletic Bilbao som har gjort färre mål än Atletico Madrid av de första 13 lagen i tabellen. Innan Eibar förlusten tog Atletico Madrid tre raka segrar i ligan, så vinnarskallar finns det gott om samt spelare som är beredda på att jobba hårt. Därmed tror jag på att Atletico Madrid vinner denna match efter fulltid och att matchen inte blir så målrik. Spelet blir på en Atletico Madrid seger och max tre mål i matchen.

Själva oddset för utfallet Atletico Madrid seger och under 3,5 mål i matchen finnes till 1.79 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip