På A. Le Coq Arena i Estland inleder FC Levadia Tallinn sitt Europa Conference League äventyr. De tar emot St Josephs FC från Gibraltar i det första av två kvalmöten. Levadia är megafavoriter till seger och fler nummer större än gästerna, som inte har spelat någon match på två månader. Därmed bör Levadia inte ha några bekymmer alls med att ta en tidig ledning och vinna mötet.

Tränarparet Vladimir Vassiljev och Marko Savic har fått en stor utdelning med Levadia. Formen är på topp med fem raka segrar i ryggen. Förra säsongen resulterade i en tredje plats i Meistriliiga. Denna säsong ligger de i topp. Levadia är överlägset bäst i anfallsspelet med 42 mål på 16 matcher. Hela 13 gånger har de vunnit i ligan på dessa omgångar. De gillar att rivstarta sina matcher och ösa in mål direkt från start. Bäst av alla har mittfältaren Zakaria Beglarishvili varit, med 14 mål och 8 assister.

St Josephs var själva i bra form och avslutade slutspelet med att vara obesegrade i de fyra senaste matcherna. Dock har dessa matcher spelats för två månader sedan och på en mycket lägre nivå - i jämförelse med matchen som kommer. De avslutade Gibraltar National League på en tredje plats. Likaså kom de trea i slutspelet. St Josephs har en förmåga att hamna i målrika tillställningar eftersom de står för en offensiv och attraktiv fotboll. Fast det kan komma att straffas tidigt mot Levadia.

I mitt tycke har Levadia en fantastisk chans att ta kommandot direkt i kvalmötet mot St Josephs, som de bara ska vinna på hemmaplan. Chansen är stor att Levadia, som är flera nummer större, tar vara på St Josephs offensiva utflykter. Därmed bör Levadia ta en tidig ledning, redan innan halvtidspausen, som de sedan håller matchen ut och vinner mötet mot St Josephs.

bet365 streamar matchen.

Speltips Levadia Tallinn - St Josephs:
Levadia vinner första halvleken och matchen. Odds 1.80 hos bet365 .


This is the stats tab
This is the post tip