Det väntas smälla från båda håll när Levante tar emot Athletic Bilbao på Ciudad de Valencia. Båda lagen har varit framgångsrika med att göra mål framåt men även att släppa in mål bakåt. Enligt marknaden är detta ett helt öppet möte oddsmässigt, även om Levante parkerar på en tionde plats i tabellen medan Bilbao är involverade i bottenstrider och är just nu trea för slutet. Just Bilbao har kniven mot strupen och måste vinna och för att lyckas med det så måste de fortsätta göra mål.

Levante har varit stabila denna säsong. De befinner sig då i mitten av tabellen och är det tredje bästa bortalaget hittills. På hemmaplan har de haft det lite kämpigt. I den senaste hemmamatchen blev det 1-3 mot Sociedad och Levante kommer till mötet med ett 2-2 resultat, borta mot det sämsta laget i ligan, nämligen, Huesca. Att släppa in två mål mot Huesca är faktiskt under all kritik, även om det låter väldigt hårt, med tanke på hur pass uddlösa jumbon i La Liga är. I och med detta är jag övertygad om att Levante återigen kommer att få det tufft hemma mot Bilbao. De tre senaste möten har slutat:

La Liga: 10/12, 2017
Levante 1 - 2 Bilbao

La Liga: 24/4, 2016
Levante 2 - 2 Bilbao

La Liga: 1/2, 2015
Levante 0 - 2 Bilbao

Det jag fastnade för direkt är att Bilbao inte har några större problem att göra mål på Levante. I för sig är det inte så konstigt, med tanke på att Levante kör med en trebackslinje, medan Bilbao anfaller med tre toppar, så det blir ytor i omställningar och kontringar. Även mot andra lag som spelar med en trebackslinje har Bilbao lyckats väl. Det har inte varit problem för Bilbao att göra mål på sistone. De har lyckats göra två mål borta mot självaste Atletico Madrid och senast blev det 4-0 hemma mot Huesca i den spanska cupen. Med tanke på att Bilbao endast har en seger i ligan måste de ge allt för att vinna denna match.

Då Levante är en motståndare som passar Bilbao och dessutom har börjat läcka mål bakåt, samt att Bilbao MÅSTE vinna i ligan, kommer Bilbao att ge allt för att göra mål. Då brukar också fler än ett mål komma. När marknaden erbjuder 2,33 i odds på att Bilbao för fjärde gången i rad ska göra minst två mål på Levante finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på utfallet.

Oddset hittas hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Levante: Oier, Erick Cabaco, Rober Pier, Chema, Jason, Ruben Rochina, Jose Campana, Enis Bardhi, Tono, Roger Marti & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva Bilbao: Iago Herrerin, Inigo Martinez, Peru Nolaskoain, Unai Nunez, Cristian Ganea, Iker Muniain, Benat Etxebarria, Mikel San Jose, Oscar De Marcos, Aritz Aduriz & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip