Tabellettan Atletico Madrid reser till Valencia för att ta sig an Levante på Estadi Ciutat de València i den spanska La Liga. Stormakterna Real Madrid och Barcelona har båda hittat formen och vinner sina matcher i ligan. Då måste Atletico Madrid också bara fortsätta på vinnarspåret för att hålla dem borta från titelstriden. Det blev en seger senast för Atletico Madrid som visade att poängtappet mot Celta Vigo i matchen innan var bara tillfällig. Mot Levante ska Atletico Madrid ha en stor chans att vinna igen.

Anledningen är att Levante har matchats väldigt hårt på sistone. Förutom ligaspelet har de storsatsat på den spanska cupen, där de har tagit sig till semifinalen och har ett returmöte inom kort mot Athletic Bilbao, på hemmaplan. Dessförinnan ska Levante möta Atletico Madrid - två gånger om. Tre dagar efter denna match ska Levante alltså åka till huvudstaden och slåss om poängen mot Atletico Madrid, i ligan. Spelarna såg trötta ut senast i 0 - 1 förlusten hemma mot Osasuna och en ny förlust är att vänta.

Atletico Madrid ser ostoppbara ut där inte ens Corona sätter käppar i hjulet för dem. Förutom avstängningen på Kieran Trippier har Hector Herrera, Thomas Lemar, Moussa Dembele och João Félix suttit i karantän. Det återstår att se om någon av dem är matchklar till mötet mot Levante. Men det verkar inte heller spela så stor när det fullgoda ersättare finns - till och med för João Félix då Angel Correa har visat lysande form och avgjorde senast i 2 - 1 vinsten borta mot Granada, som ligger åtta i tabellen.

Förutom slitna spelare dras Levante också med skador på Gonzalo Melero, José Campaña och Nikola Vukcevic, som missar matchen. Atletico Madrid leder ligan med fem poäng före Real Madrid, där Atletico Madrid har två matcher mindre spelat. Det gäller att ta vara på denna fina ledningen och hålla konkurrenterna, som har fått fart på maskineriet, så långt borta som möjligt. Atletico Madrid har allt som krävs för att ta en viktig bortaseger mot Levante och det är jag också övertygad om att de gör.

Speltips Levante - Atletico Madrid:
2 - odds 1.88 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernández, Jorge Miramon, Sergio Postigo, Rober, Carlos Clerc, Jorge de Frutos, Mickael Malsa, Nemanja Radoja, Enis Bardhi, Roger Martí & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Mario Hermoso, Jose Gimenez, Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Saul Niguez, Yannick Carrasco, Koke, Marcos Llorente, Luis Suarez & Angel Correa.
---

This is the stats tab
This is the post tip