Söndagens andra och sista match i den spanska La Liga spelas på Estadi Ciutat de Valencia där Levante tar emot Barcelona. Det är redan avgjort då Barcelona vinner ligan denna säsong och Levante har klarat sig kvar. Det är inte mycket att spela för i denna match - bortsett från att Barcelona gärna inte förlorar de sista två matcherna för att kunna förbli obesegrade i ligan. Levante är också i en bra form, så det blir tufft för Barcelona att bara köra över dem borta ändå. Så något målkalas kan jag inte se framför mig.

Med fyra raka segrar i rad har Levante verkligen imponerat på sistone. Det började med 1-0 hemma mot Malaga, sedan 3-1 borta mot Bilbao och sedan 2-1 hemma mot Sevilla och senast blev det 3-0 borta mot Leganes. Eftersom endast två mål har släppts in på fyra matcher visar Levante att de kan försvara sig väl. Paco Lopez 4-2-3-1 formation är, i mitt tycke, en kopia på Juventus formation och sättet de vill spela på, så all kredit till Levante. När de ställs mot ligaettan blir det givetvis mycket tuffare, men det verkar som att de får lite hjälp på vägen.

Enligt rapporterna kommer skyttekungen Leo Messi att vilas i kväll. Bara det betyder att Barcelona gör minst ett mål mindre i matchen än beräknat - även om andra spelare som Philippe Coutinho och Ousmane Dembele har klivit fram på sistone och gjort mål. Dock håller ingen av dem Messis klass givetvis, så det är ett stort avbräck. Lägg därtill att matchen inte har någon betydelse förutom att Barcelona endast ska fokusera på att inte förlora, vilket de givetvis gör i alla matcher, så en enkel seger är de mer än nöjda med.

Tidigare statistik visar att Barcelona har haft det lätt mot Levante men de två senaste matcherna har slutat under 3,5 mål.

Fotboll LaLiga: 7/1, 2018
Barcelona 3 - 0 Levante

Fotboll LaLiga: 7/2, 2016
Levante 0 - 2 Barcelona

Då Levante har spelat bra defensivt och offensivt och Barcelona troligtvis ska vila Messi och har ingen större motivation till att krossa Levante så finner jag ett värde i att spela på under 3,5 mål i matchen till 1.90 i odds hos FastBet .
---
Preliminär startelva Levante: Oier Olazabal, Coke, Sergio Postigo, Chema, Antonio Luna, Jefferson Lerma, Jose Campana, Jason, Emmanuel Boateng, Enis Bardhi & Jose Luis Morales.

Preliminär startelva Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Thomas Vermaelen, Yerry Mina, Nelson Semedo, Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Paulinho, Ousmane Dembele, Luis Suarez & Philippe Coutinho.
---

This is the stats tab
This is the post tip