Stormakten FC Barcelona har inget val än att segra i sina tre återstående La Liga matcher för att ens ha en chans att vinna ligatiteln. Kvar har de överkomligt motstånd i Levante på Ciutat de València, sedan ett skadedrabbat Celta Vigo på Camp Nou och slutligen Eibar på Municipal de Ipurua. Det är tre matcher Barcelona bara ska vinna. Chansen att lyfta pokalen är ändå liten. Ovanför sig har Barcelona både Real Madrid och Atletico Madrid. Med tre omgångar kvar ser tabellen ut som följande:

1. Atletico Madrid - 77 poäng.
2. Real Madrid - 75 poäng.
3. Barcelona - 75 poäng.

Om Barcelona hamnar på lika många poäng som Atletico Madrid eller Real Madrid så vinner de inte ligan. Detta på grund av inbördesmöten. Barcelona har inte lyckats vinna en enda match mot Madrid-lagen, där de har förlorat tre av fyra matcher.

I nästa match väntar ett betydligt lättare motstånd då Levante befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Laget har ingenting att spela för. Formen är inte så värst bra. De hade radat upp en massa förluster innan lagkaptenen Jose Luis Morales gjorde en lysande match och nätade två gånger mot bottenlaget Alaves. Ändå räckte det inte till en seger då Levante, i vanlig ordning, släppte in mål. Matchen slutade 2 - 2. Att Levante har släppt in 50 mål på 35 matcher visar prov på ett läckande försvar.

Detta ska Barcelona utnyttja. Oavsett hur det går för Madrid-lagen måste Barcelona göra sitt jobb. De kommer till matchen från ett mållöst möte mot Atletico Madrid på Camp Nou, där Barcelona hade klart de bästa lägen. Men Barcelona lyckades inte peta dit bollen. Barcelona har öst in mål under säsongen. Det har blivit totalt 80 mål och mål kommer de garanterat att göra på Levante. Då ingenting talar för att Levante ska hålla tätt bakåt lägger jag ett spel på en Barcelona seger med fler än ett måls marginal.

Speltips Levante - Barcelona:
2 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål). Odds 1.65 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Ruben Vezo, Oscar Duarte, Tono, Jorge de Frutos, Gonzalo Melero, Rober, Enis Bardhi, Roger Marti & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Ronald Araujo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Sergio Busquets Frenkie De Jong, Pedri, Ousmane Dembele, Lionel Messi & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip