Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Ciudad de Valencia där Levante tar emot Cadiz i den sista omgången. Inget av lagen har något att spela för, eftersom de båda kommer att avsluta säsongen på den nedre halvan av tabellen. Det är inte illa, då Levante har hållit till där under de senaste säsongen samt att Cadiz är nykomlingar. Det som gör Levante till favoriter i mötet, förutom att de är det bättre och större laget, är att de har en chans att gå om Valencia i tabellen.

Vid en seger klättrar inte Levante bara förbi Cadiz, som ligger på en tolfte plats, utan även förbi Valencia - om de förlorar mot Huesca. Det i sig skulle vara en bedrift för Levante. Formen är långt ifrån den bästa, även om de gjorde en lysande insats mot stormakten FC Barcelona i 3 - 3 hemmamötet. I den senaste matchen blev det förlust borta mot Getafe, som var tvugna att vinna för att hålla sig borta från nedflyttningen. Levantes offensiv har varit stark med sex mål på de tre senaste ligamatcher.

Detta kan räcka gott och väl när Levante tar emot Cadiz. Efter en imponerande första säsong i La Liga har Cadiz tappat formen helt fram mot slutet. Försvaret har inte gått att känna igen i förlustmatcherna mot Osasuna, som slutade 2 - 3, samt Elche, som slutade 1 - 3. Cadiz har släppt in sex mål mot två lag som har betydligt sämre offensiv än vad Levante har. I deras första inbördesmöte blev det 2 - 2 i Cadiz. Levante är desto starkare på hemmaplan och kommer återigen garanterat att producera mål.

Till denna match får Levante återigen klara sig utan Sergio Postigo, Nemanja Radoja och Nikola Vukcevic. I Cadiz är avbräcken större med Carlos Akapo, Salvi Sanchez, Luismi Quezada, Alex Fernandez och Juan Cala i sjukstugan. Då Cadiz är formlösa och läcker in mål har Levante ett gyllene läge att sätta press på ärkerivalen Valencia genom att ta en seger och därmed tre poäng här.

Speltips Levante - Cadiz:
1. Odds 1.80 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Levante:
Dani Cardenas, Coke, Oscar Duarte, Rober, Carlos Clerc, Jorge De Frutos, Gonzalo Melero, Mickael Malsa, Enis Bardhi, Jose Luis Morales & Roger Marti.

Preliminär startelva - Cadiz:
David Gil, Alex Martin, Fali, Marcos Mauro, Alfonso Espino, Ruben Sobrino, Jose Mari, Jens Jønsson, Jairo Izquierdo, Anthony Lozano & Alvaro Negredo.
---

This is the stats tab
This is the post tip