bet365 livestreamar matchen.

Fredagens spanska La Liga match hämtas från Estadi Ciutat de Valencia där Levante tar emot Mallorca. Båda lagen befinner sig på den nedre halvan av tabellen, där Levante är det bättre laget och har tre poäng mer efter tretton spelade omgångar. Levante kommer till matchen med en bra form, medan nykomlingar Mallorca är ligans överlägset sämsta bortalag. Då ingenting talar för att någon av lagens trender ska brytas här finner jag ett stort värde på att spela på en rak hemmaseger i matchen.

Paco Lopez har gjort det bra med Levante och fått en bra start på säsongen, där laget bland annat på sistone har triumfer mot topplagen Barcelona och Real Sociedad. Athletic Bilbao borta blev en för svår uppgift senast, men Athletic Bilbao på bortaplan är en extrem tuff uppgift för samtliga lag i Spanien. Ändå gjorde Levante en mycket stark insats, i mitt tycke. De hade med sig en ledning i paus och det dröjde nästan till den sista minuten innan Levante släppte in 1 - 2 målet, som blev slutresultatet.

Jag är övertygad om att Levante studsar tillbaka direkt när Mallorca kommer på besök. Det är helt otroligt att Mallorca, fortfarande, är ett starkt lag på hemmaplan och ett svagt lag på bortaplan. Det skiljer oerhört mycket i kvalitén, så pass att det inte ens går att känna igen laget. I den senaste matchen gjorde Mallorca en fantastisk insats mot Villarreal och vann hemma med 3 - 1, men i matchen innan dess blev det stortorsk med 0 - 3 borta mot Valladolid, som är strax under Levante i tabellen.

Så har det sätt ut hela säsongen för Mallorcas del. På fem bortamatcher har de samtliga förluster, där Mallorca endast har lyckats med att göra två mål framåt och har släppt in tolv mål bakåt. Levante är målglada och har snittat två mål på de tre senaste matcher. Ingenting talar för att Mallorca ska klara av att täppa till det stora hålet i försvaret så vi kan räkna med att Levante fortsätter göra mål. Därmed gillar jag oddset 1.89 på att Levante tar samtliga poäng och lägger ett spel på en rak hemmaseger.

Mallorca har ny skada på ordinarie yttern Lago Junior (13/3) och på vänsterbacken Lumor Agbenyenu (9/0). Även Trajkovsky (7/0), Pedraza (2/0), Salibur (2/0), Aridai (2/0), Cucho Hernández (0/0) och Abdul Rahman Baba (2/0) saknas. Fran Gamez (5/0) få starta på vänsterbacksplatsen trots att han inte är 100% fit.

Själva oddset – 1.89 (kolla asian -0.5 för högst odds just nu) finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Levante:
Aitor Fernandez, Carlos Clerc, Ruben Vezo, Sergio Postigo, Jorge Miramon, Gonzalo Melero, Nemanja Radoja, Jose Campana, Jose Luis Morales, Roger Marti & Borja Mayoral.

Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Raillo, Fran Gamez, Dani Rodriguez, Iddrisu Baba, Aleix Febas, Salva Sevilla, Takefusa Kubo & Ante Budimir.
---

This is the stats tab
This is the post tip