bet365 livestreamar matchen.

Lördagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadi Ciutat de Valencia där Levante tar emot Real Madrid. Marknaden anser att marängerna borde klara av att vinna mötet två gånger på tre försök och det är jag enig om. Real Madrid är duktiga på att göra mål, men har på sistone slarvat i försvarsarbetet. Detta har lett till att de har släppt in en hel del mål bakåt också. Levante är målglada och attackerar för fullt med många spelare så det kommer att bli svårt för Real Madrid att hålla nollan.

Efter 24 spelade omgångar befinner sig Levante på en trettonde plats i tabellen. Formen är sådär, med fyra förluster och en vinst på de fem senaste matcher. Dock har spelet sett bra ut i de tre senaste matcherna, där det har blivit 1 - 2 borta mot Barcelona, sedan 2 - 0 hemma mot Leganes och senast blev det förlust med 1 - 2 borta mot Villarreal där Levante borde ha nätat ytterligare två till tre mål. Det har blivit 30 gjorda mål på dessa 24 omgångar. På hemmaplan går de sällan av planen mållösa.

Det borde inte Levante göra heller när Real Madrid gästar dem. Dels så reser sig alltid Levante mot de bättre lag, som de har gjort nyligen mot Barcelona och Villarreal. Det kan vi räkna med att de gör också mot Real Madrid. Dels så är målformen fin. Men också för att Real Madrid inte längre spelar det lysande försvarsspelet i sina två senaste matcher. Efter att ha hållit nollan i en mängd matcher blev det 1 - 4 borta mot Osasuna och 2 - 2 hemma mot Celta Vigo. Liknande siffror är att vänta i detta möte.

Eden Hazard var tillbaka i Real Madrid i den senaste matchen. Han är en förstärkning i offensiven. Men defensiven hos tabellettan Real Madrid har varit sårbar. Att Levante gör mål på Real Madrid tror jag på, men också att de kommer att släppa in, i vanlig ordning, en hel del mål på vägen. Det borde blir minst tre mål i matchen. Då jag är övertygad om att båda lagen gör mål samt att det blir minst tre mål finner jag ett värde i oddset 1.80 på att just båda lag gör mål i matchen, som slutar över 2,5 mål.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Levante:
Aitor Fernandez, Tono, Sergio Postigo, Bruno, Jorge Miramon, Jose Campana, Nikola Vukcevic, Enis Bardhi, Roger Marti, Jose Luis Morales & Borja Mayoral.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Isco, Karim Benzema & Eden Hazard.
---

This is the stats tab
This is the post tip