Stormakten Real Madrid reser till Valencia för att ta sig an Levante i den andra omgången av La Liga. Premiären var lyckad där Deportivo Alaves slogs med stora siffror. Detta trots att Real Madrid hade ett par avbräck, samt att man har sålt mittbackslåset Raphael Varane och Sergio Ramos. Tränaren Zinedine Zidane har lämnat men Carlo Ancelotti håller en världsnivå. Levante hade det tufft i premiären, där de tappade en ledning i sista sekunde. Lättare blir det inte heller mot favorittippade Real Madrid.

Sedan uppflyttningen har Levante under sina fyra säsonger i La Liga ständigt hamnat på den nedre halvan av tabellen. Förra säsongen blev det plats 14 i tabellen. Laget är inte bättre än så. Till denna säsong har de tappat Tono Garcia, Cheick Doucoure och Ruben Rochina. I stället har Enric Franquesa och Roberto Soldado tagits in. Inga avgörande förbättringar direkt. Lagkaptenen Jose Luis Morales gav Levante ledningen i premiären men ett kvitteringsmål kom i minut 97 från Cadiz sida och förstörde festen.

Besvikelsen var stor när Levante spelarna klev av planen. En poäng i premiären kändes mer som en förlust. Till nästa match kommer Levante till start utan Sergio Postigo, Alex Blesa, Dani Gomez och Roberto Soldado, som är skadade. Även Real Madrid har fortsatta skador på Ferland Mendy, Dani Ceballos, Toni Kroos och Dani Carvajal, som har ersatts bra. Luka Modric är tveksam till start, efter att ha dragit på sig en vadskada på träningen i fredags. Eden Hazard var tillbaka senast och spelade bra.

Det gjorde nästan hela Real Madrids lag, som såg formstarka ut. Efter en mållös första halvlek small det till ordentligt efter tepausen. Karim Benzema nätade, två gånger om, samt att Nacho Fernandez och Vinicius Junior också gjorde varsitt mål. Alaves reducering kom på en tveksam straff. Annars skötte sig Real Madrid utmärkt. De är favoriter till att vinna La Liga titeln denna säsong. Med tanke på hur de har startat kan det mycket väl ske. Då ska också lag som Levante besegras. Real Madrid har allt och lite till som krävs för att kamma hem samtliga poäng. Därmed lägger jag ett spel på en rak Real Madrid bortaseger.

Speltips Levante - Real Madrid:
2. Odds 1.70 hos Pinnacle & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Rober, Carlos Clerc, Ruben Vezo, Jose Campana, Gonzalo Melero, Nemanja Radoja, Jorge de Frutos, Roger Marti & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Nacho Fernandez, Eder Militao, David Alaba, Federico Valverde, Carlos Casemiro, Isco, Gareth Bale, Karim Benzema & Eden Hazard.
---

This is the stats tab
This is the post tip