Unibet livestreamar matchen.

I den andra omgången av spanska La Liga får Levante spela hemma på Estadi Ciutat de Valencia och försöka studsa tillbaka direkt efter förlusten i premiären, då Villarreal kommer på besök. Marknaden har Villarreal som en pytteliten favorit men i övrigt är det en öppen match. Villarreal släppte in alldeles för många mål bakåt i premiären, medan Levante var sååå nära att göra mål ett flertal gånger och kommer att lägga gasen i botten direkt i denna match. Därav tror jag på ett tidigt Levante mål.

Usch, vad Levante var nära att göra mål i 0 - 1 förlusten borta mot Alaves. Levante ägde matchen med 63 % bollinnehav och hade fem skott på mål och tre utanför. Dessutom pressade Levante riktigt högt upp i planen och skapade själva 9 hörnor, vilket vittnar om trycket som Levante hade under hela matchen. Det trycket kommer Levante att fortsätta med och få utdelning till slut. Själv är jag övertygad om att utdelningen kommer tidigt, då Villarreal inte riktigt har fått någon ordning på försvaret.

Villarreal spelade 4 - 4 hemma mot nykomlingar Granada i premiärer. Premiärnerver? Nej. Det var bara ett dåligt försvarsspel, samt att Granada är vassa med många målskyttar i truppen. Villarreal släppte in ett mål på straff i den första halvleken och tre mål i den andra - då Villarreal hade svårt att stänga igen matchen. Det kommer att bli ännu svårare för Villarreal på bortaplan mot Levante, som har ännu vassare offensivt, att hålla tätt bakåt och det tvivlar jag på att de kommer lyckas med.

Levante har en hel del vassa spelare i offensiven. Senast var det Sergio Leon och Borja Mayoral som fick förtroendet och startade mot Alaves, där offensiva kuggar som Roger Marti, Jose Luis Morales och Ruben Rochina byttes in. Detta visar att tränaren Paco Lopez tänker offensivt och slänger in så många spelare som det behövs för att laget ska lyckas göra mål. Levante kommer att rivstarta denna match, i vanlig ordning och då lockar det med dubbla pengar på ett Levante mål tidigt i matchen.

Därmed finner jag ett värde i oddset 2.02 på att Levante gör ett mål i den första halvleken och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Levante:
Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Sergio Postigo, Tono, Jose Campana, Nikola Vukcevic, Enis Bardhi, Ruben Rochina, Sergio Leon & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva Villarreal:
Andres Fernandez, Alberto Moreno, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Santi Cazorla, Vicente Iborra, Karl Toko Ekambi, Moi Gomez, Samuel Chukwueze & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip