Ett möte som inte har någon betydelse för tabellen, men kanske av andra anledningar? Här är mitt speltips:

Senaste möten
Portugal - Liechtenstein 4-0

EM-KVAL GRUPP J
1. Portugal 8 8 0 0 32:2 30 24
6. Liechtenstein 8 0 0 8 1:25 -24 0

Portugal hemma
4 4 0 0 19:2 17 12

Formen
F, F, F, F, F

Senaste match
Island - Liechtenstein 4-0

Liechtenstein borta
5 0 0 5 1:15 -14 0

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Bosnien Herzegovina - Portugal 0-5

Bet Builder-special

Portugal är klart för EM sedan länge och kan spela helt avslappnat mot lilleputten Liechtenstein. Sist lagen möttes blev det 4-0 till Portugal (som har 32-2 i målskillnad i den här gruppen) och vi kan väl förvänta oss en seger med marginal och en hållen nolla även här?
Roberto Martinez har haft ett fint kvalspel med åtta av åtta segrar och här har nationen alltså chansen att gå helt rent i ett kvalspel för första gången. Det är ändå något man snackar om i Portugal och det är klart att allt talar för att man vinner den här bortamatchen också. Frågan är väl snarare med hur mycket? Finns det spelare som har känningar så kommer de förstås att besparas risken att gå sönder här.
Liechtenstein spelar utan sin lagkapten Hasler som gick sönder i somras. Martinez har tagit ut sin bästa trupp och. har väldigt få orosmoln på himlen som sagt. Det kan till och med vara så att Ronaldo startar här.

En tänkbar uppställning på förhand skulle kunna vara:
Rui Patricio; Antonio Silva, Ruben Dias, Goncalo Inacio; Joao Cancelo, Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leao; Ronaldo, Joao Felix

Mer än så behöver inte sägas. Det är klasskillnad mellan lagen och jag tror vi kommer få se en storseger till.

SPELTIPS
Jag väljer att spela en Bet Builder hos Bethard med kombinationen Över 3.5 mål + Portugal att vinna i halvtid/fulltid samt Portugal att hålla nollan till ett samlat odds av 1.80 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip