IFK Norrköping fick en fin start på hemmamötet och 2-0 inför returen är ett mycket bra resultat.

Första mötet

IFK Norrköping - Liepaja 2-0

1' Thern
80' Haksabanovic

Peking: Pettersson - Gerson, Larsen, Dagerstål, Lauritsen, Thorarinsson, Thern, Fransson, Nyman Skrabb, Holmberg

Liepaja: Ralkevics - Zulevs, Ivanovs, Keita, Jurkovskis, Amancio Fortis, Strumia, Tobers, Kigurs, Friday, Dodo

Läget i laget:

– Från matchen i Göteborg faller Manasse Kusu bort som inte får delta i Europa. Ian Smith är också hemma sjuk. Tillkommer gör Alexander Fransson, Filip Dagerstål och Isak Bergmann Johannesson. Isak är alltså med i truppen för första gången när det gäller tävlingssammanhang för IFK Norrköpings A-lag, säger tränaren Jens G.

Letterna ligger femma i sin inhemska liga och kommer från en 3-2-seger i helgen. IFK Norrköping som bekant mitten i Allsvenskan och börjar sladda allt längre ifrån toppen. Fick bara 0-0 mot Blåvitt borta senast och det ser sisådär ut om man vill slå sig in topp 3. Framförallt är det väl försvarsspelet som sviktat under våren men nu tror jag även att offensiven kommer få sig en törn utan Jordan Larsson. Den allsvenske skyttekungen går till Ryssland och ökar inte direkt Pekings chanser att hänga med i toppen av serien. Samtidigt omöjligt att säga nej till 40 miljoner om medieuppgifterna kring övergångssumman stämmer.

Med bakgrund att Norrköping leder detta dubbelmöte med 2-0 och sladdar efter i allsvenskan tror jag att man skulle nöja sig gott och väl med 1-0 om man leder matchen i andra halvlek. Spela hem resultatet och kunna fokusera på Elfsborg hemma på söndag. Dessutom är den offensiva kraften försämrad utan Larssons kvaliteter.

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål till 2.03 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip