Idag blir det en annorlunda text!

Har hittat flera spel som jag gillar men då tiden inte finns för att skriva texter till alla matcher så får det bli 3 stycken i miniformat!

Chivas - Leon. Liga MX, 00:05
Hemmalaget Chivas åkte på en förnedrande förlust senast mot rivalerna Club America. Det blev ett wake up call för tränaren Fernando Gago som fram tills dess haft smooth sailing sedan hans ankomst till anrika Chivas. En förlust mot America må svida rejält för spelarna och supportrarna, men rent objektivt är ju Club America bäst i Mexiko.

Inatt kommer Leon på besök. Leon har under det senaste decenniet varit ett slagkraftigt lag som skördat en del framgångar. Idag är det dock oerhört deppigt i Leon-lägret vars förfall började i samband med det senaste klubblags-VM:et. Efter floppen där valde tränaren Nicolas Larcamon att säga upp sig och vi kan med facit i hand konstatera att Leon saknar Larcamon mer än vad han saknar Leon!

Leon lider av samma problem som San Luis (förlust 1-3 borta mot Necaxa inatt). De vill spela en fotboll som de inte längre behärskar och nye tränaren är inte ens hälften av den tränaren som Larcamon var. Leon idag rullar mycket boll men skapar otroligt lite. De släpper också till fler chanser än vanligt, mycket pga onödiga bolltapp i uppspelsfasen.

Det är fullsatt inatt på Estadio Azteca och Chivas-spelarna har uttryckt sig rätt starkt efter förlusten mot rivalerna. Det är endast vinst som gäller idag och nog är det läge för Gago att starta Cade Cowell och kanske även Chicharito som nog borde vara redo för start.

Här spelas Chivas hemmaseger till 1.87 med 1 unit hos Betsson .

Two more!

Pachuca - Queretaro. Liga MX 02:00

Tydligt favoritskap, med all rätt, på hemmalaget. Pachuca går starkt i ligan och spelar en intensiv och energisk fotboll. Inatt har man dock lite av en "mellanmatch" mot svaga Queretaro. Jag säger "mellanmatch" då den ligger inklämd mellan Pachucas dubbelmöte i Champions Cup mot Philadelphia Union. Dubbelmötet är öppet efter att Pachuca fått med sig ett kryss på bortaplan och ni kan räkna med att Pachucas fokus ligger främst där. Således räknar jag med en del rotation där Rondon plus några andra bör få vila. Det är ju trots allt ett enkelt motstånd på pappret!

Queretaro har gjort en bra säsong so far sett till lagets förutsättningar. De har knappast spelat tillräckligt bra för att ligga såpass högt upp som de gör, men är det något de gör helt okej så är det att försvara och de gör det faktiskt allra bäst så länge som matchen är oavgjord.

Eftersom vi knappast lär se samma intensitet från Pachuca, eller åtminstone inte av deras bästa spelare, så går jag på ett underspel här. Mer specifikt ett underspel i första halvlek. Under 1.25 blir spelet och det får sig 1u till 1.76 hos Pinnacle !

Club America - Tigres. Liga MX 04:00

Den här matchen hade egentligen förtjänat en egen text, men ni vet... livet och så!
Club America är regerande mästare och har efter en lite trögare start verkligen växlat upp för att cementera sin plats som landets bästa lag, ifall någon hade glömt bort det så att säga!

De har besegrat Cruz Azul och Chivas (Champions Cup) inom loppet av ett par veckor och har däremellan även hunnit krossa Atlas med 5-1 på bortaplan. Club America har dessutom roterat bra under säsongen och har nog slitit på sina spelare mindre än övriga mexikanska lag som likt dem slåss på två fronter. 3-0 borta mot Chivas gör förövrigt underverk för spelarna och supportrarnas självfötroende!

Bortalaget Tigres är ju klubben där Gignac spelar till vardags. De har en bra trupp men jag tycker att tränaren Siboldi verkligen gått på pumpen den senaste tiden. Tigres imponerar inte alls och även om det här vanligtvis får anses vara ett rätt så lågt odds på ettan (sett till klubbarnas status) så tycker jag att det faktiskt finns en självklar vinnare här. Tigres deltar även de i CONCACAF Champions Cup och behöver foka mycket på det, medan Club America har 3-0 med sig inför returmötet på hemmaplan.

Sebastian Cordova är avstängd i Tigres dessutom och får ses som ett kännbart avbräck.

Club America vinner detta till 1.78 hos Betsson . (1U)

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip