Mitt spel: Lille asian -1,5 till 2.050 hos bet365 .

Lille tar emot sextoneplacerade Brest hemma på Stade Pierre-Mauroy. Hemmalaget kommer från en tung, men oerhört hedersam, förlust mot PSG. Efter att ha vänt ett 0-2 underläge till ledning släppte man in 3-3 och 4-3 i den 87:e respektive 94:e minuten.

Hemmalaget landar just nu på en sjätteplats i Ligue 1 men har nu ett åtta poäng upp till Lens på fjärdeplatsen. Trots att det till slut blev förlust mot PSG tror jag den insatsen gav Lille självförtroende och luft under vingarna. Man har även en ung trupp med massvis av potential i spelare som Jonathan David, Jonathan Bamba, Angel Gomes och Timothy Weah.

Här ställs Lille mot Brest som går tungt just nu. Fyra raka matcher utan seger och två förluster i rad mot Montpellier respektive Monaco. Man har nu endast en poäng ner till nedflyttningsplats och två poäng ner till Ajaccio som just nu är nästjumbo. Ett tungt läge och en form som inte pekar uppåt i tabellen, snarare neråt.

Lilles facit på hemmaplan är otroligt. Deras senaste förlust på hemmaplan kom i slutet av Augusti förra året. Ett makalöst facit.

Lilles facit på hemmaplan, Brests tunga form, Lilles hedersamma förlust mot PSG och klasskillnaden mellan lagen gör att jag till slut landar i spelet Lille asian -1,5 till 2.050 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip