Mitt spel: Ö 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Sjätteplacerade Lille tar emot tiondeplacerade Lyon på Stade Pierre-Mauroy.

Lagen ställdes mot varandra för nästan exakt en månad sedan i cupen där Lyon till slut drog det längsta strået efter seger på straffar. Lyon gick då upp i en 2-0 ledning redan efter dryga tjugo minuter, men efter dryga timmen hade Lille både reducerat och kvitterat.

Det finns intressanta spelare i båda lagen. Lyon har nog, sett till spelarmaterialet man sitter på, underpresterat hittills den här säsongen. Hossam Aouar, Alexandre Lacazette, Moussa Dembele och Corentin Tolisso är definitivt inga dussinspelare och att då ligga tia i Ligue 1 är självklart inte tillräckligt bra.

Lille har även dem en rad intressanta spelare i truppen. Jonathan Bamba och Jonathan David fortsätter att se bra ut och de enda förlusterna man har i ligan de senaste sju matcherna är mot konkurrenterna Nice och PSG.

Jag tror väljer att se åt mål-hållet. Båda lagen har sina definitiva styrkor i anfallsspelet och inget ont om Lovren i Lyons backlinje eller Fonte i Lilles motsvarande, men det är inte där matchen kommer vinnas.

Sett till båda lagens styrkor offensivt och lagens fina former vågar jag inte välja sida här. Jag landar därför i spelet över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 !

Förväntad startelva Lille:
Uppdateras.

Förväntad startelva Lyon:
Uppdateras.

This is the stats tab
This is the post tip