PSG har satsat för att inte upprepa fjolårets fiasko.

Senaste möten
PSG - Lille 0-1 (Ligue 1)
PSG - Lille 3-0 (Franska cupen)
Lille - PSG 0-0 (Ligue 1)

Preliminära elvor (Sportsmole)

Lille possible starting lineup:
Jardim; Pied, Fonte, Botman, Reinildo; Araujo, Andre, Sanches, Bamba; David, Yilmaz

PSG possible starting lineup:
Navas; Hakimi, Kehrer, Diallo, Kurzawa; Gueye, Herrera, Draxler; Ebimbe, Icardi, Kalimuendo

Den franska säsongen kickstartar med ett möte i supercupen mellan Lille och Paris Saint-Germain. Lille vann ligan före PSG förra säsongen medan PSG slog Lille i den franska cupfinalen, och återupprättade lite av hedern där. Som alla vet har PSG gått ut hårt på sillymarknaden i sommar och truppen är inte direkt kass...
Däremot har PSG inte alla spelare tillgängliga till den här matchen. Det är många spelare som inte är med. Marquinhos, Di Maria, Paredes och Neymar har spelat Copa America. Donnarumma, Verratti, Sarabia tycks också få ledigt medan Mbappe, Kimpembe, Pereira och Wijnaldum kan tänkas vara med här. Bernat är skadad och Ramos, Dagba och Rafinha tycks också vara out.
Ja, det blir inte helt enkelt för coach Pochettino att ta ut laget här.
Lille blir utan högerbacken Celik som är avstängd. Maignan och Soumare har lämnat klubben medan Sanches fortfarande är kvar, dock ryktas han vara på väg bort.
Tränaren Gourvennec har en del frånvaro att fundera på men han kan ställa ett betydligt mer ordinarie lag på benen än vad motsvarigheten i PSG kan göra. Å andra sidan har det inte sett särskilt bra ut på försäsongen. Men med tanke på att PSG har så många spelare borta så tror jag ändå att Lille har bäst chanser att göra resultat.

SPELTIPS
Jag spelar Lille 1X till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip