Två målglada gäng ställs mot varandra när Lille tar emot Valencia på Stade Pierre-Mauroy i tredje omgången av Champions League. Marknaden har svårt att bestämma sig kring vilket lag som ska vara favoriter till seger. I skrivandets stund är det en helt öppen match. Därutöver har marknaden valt att tro på att matchen inte behöver vara målrik och erbjuder dubbla pengar på tre eller fler mål. Med tanke på kvalitén i anfallet och dagsformen ska det mycket till för att det inte blir mål i båda halvlekar.

Även om Lille inte har lyckats uppnå de stora framgångarna som laget hade förra säsongen så har de inlett franska Ligue 1 helt okej. Efter tio spelade omgångar ligger Lille på en sjunde plats i tabellen. De är fortfarande skickliga på att göra mål, men har dessvärre blivit sämre i defensiven, där de släpper in strax över ett mål per match. I Champions League har det gått riktigt trögt med två raka förluster. Öppningsmatchen mot Ajax blev 0 - 3 som sedan följdes upp av 1 - 2 hemma mot Chelsea.

Lille kommer till denna match från en 1 - 2 förlust borta mot Toulouse, där Lille gjorde ett sent reduceringsmål som ändå kan lyfta laget lite inför tuffa matchen mot Valencia. I vanlig ordning stormar det kring Valencia, kring det ena och det andra, men laget fortsätter att imponera och plocka poäng. Det blev 1 - 1 senast borta mot Atletico Madrid, där lagkaptenen Dani Pajero räddade poäng efter ett snyggt frisparksmål i slutet av matchen. I övrigt har Valencia blandat och gett i Champions League.

Det började bra med en 1 - 0 seger borta mot Chelsea och följdes upp av en 0 - 3 förlust hemma mot Ajax. Valencia har stundtals problem mot anfallsglada lag som Ajax och kan mycket väl ha det mot Lille också, som spelar med en 4-2-3-1 formation, där laget fyller på med otroligt många spelare i straffområdet och därmed lämnar ytor bakåt. I och med detta behöver inte denna match bli målsnål, då båda lagen kommer att gå för en seger och då är chansen stor att vi får se en del mål.

Mitt spel blir på att vi får se åtminstone ett mål i varje halvlek, då jag är övertygad om att det blir full fart framåt från båda lagen direkt - i jakt efter viktiga poäng. Marknaden erbjuder 1.84 i odds på utfallet och där finns det klart spelvärde, i mitt tycke.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Lille:
Mike Maignan, Mehmet Zeki Celik, Jose Fonte, Tiago Djalo, Domagoj Bradaric, Gabriel, Boubakary Soumare, Benjamin Andre, Luiz Araujo, Yusuf Yazici & Victor Osimhen.

Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Jaume Costa, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia, Dani Parejo, Francis Coquelin, Kevin Gameiro & Maxi Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip