Serieledande Lilleström tar emot tabellsexan Rosenborg och här kliver jag in på ett kortspel till finfina 2.16 gånger insatsen hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Hemmalaget toppar alltså tabellen och detta med 24 poäng inspelade på tio ligamatcher så här långt. Lilleström noteras för en resultatrad på sju segrar och tre kryss, vilket innebär noll förluster och allt detta med stabila 21-7 i målskillnad. Som hemmalag har det blivit fem segrar på fem möjliga inför söndagens match mot Rosenborg och här är min idé att hemmalaget kommer ge allt och lite till för att förlänga sviten.

Gästande Rosenborg har spelat in 14 poäng på nio matcher och med den poängskörden är man just nu tabellsexa. Gästerna för dagen har en målskillnad på 15-10, vilket är en inte allt för het offensiv och defensiven lämnar också en del mer att önska om man säger så. Som bortalag har Rosenborg en seger, tre oavgjorda och en förlust. Målskillnaden? Den är 8-7. Ska det bli ett topplag av Rosenborg den här säsongen så är detta en match de inte bör förlora och med tanke på en svajig resultatrad hittills så är de nog måna om att få med sig ett bra resultat.

Domare här är Espen Eskås. Han är relativt van att nyttja sin kortlek. Innan UNL-uppehållet som har varit så dömde han mötet mellan Bodö/Glimt och Lilleström, då drog han fem gula i den matchen. Nu får han en ny "toppmatch" och då tror jag att han fortsätter nyttja korten.

Nu under uppehållet har han dömt möten som Georgien - Bulgarien och där drog han tre gula. Lika mång blev det i sista matchen inför landslagsuppehållet då han dömde Molde - Bodö/Glimt, så fyra kort (eller mer...) det ska inte vara omöjligt!

SPELTIPS
Över 3,5 kort till 2.16 är värt en slant tycker jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Bästa tipsen på en lurig Stryktipskupong!




This is the stats tab
This is the post tip