Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365.
—-
Dags för första mötet i kvalet till Champions League mellan Lincoln Red Imps och Qarabag!

Lincon, som jag kommer kalla dem här, kommer från lilleputt ligan i Gibraltar, där man just nu komfortabelt leder ligan med åtta poäng efter tjugio spelade matcher. Ligan är märkligt upplagd, då endast sex lag ingår i ligan.
Man står dock som serieledare med en imponerande målskillnad på 68-14. Man kommer dock nu ifrån två raka förluster, där man först förlorade mot ligatvåan Europa FC med 2-1, och sedan fick respass i den inhemska cupen på straffar mot Magpies.

Qarabag är ett hyfsat välkänt lag i ”kval-kretsarna”. Det är ofta man ser laget kvala till CL och EL, och där man vid ett par tillfällen även lyckats med det. Det Azerbajdzjanska laget kliver in i det här dubbelmötet som solklara favoriter, och med all rätt. Det som dock talar lite emot är att man just nu är mitt i uppehåll, vilket gör att man endast har träningsmatcher att utgå ifrån inför detta kval.

Målglada lag

Jag ser framför mig en match där Qarabag styr och ställer, och jag tror definitivt man även kommer vinna matchen. Att man dock inte är i säsongen är något som kanske talar lite för Lincon ändå, då dem trots allt är det. Lincon är Gibraltars just nu bästa lag, och på sin hemmaplan ger jag dem ändå lite bättre chans att störa Qarabag än vad oddsen gör, där rak Qarabag seger ligger runt 1,30.

Jag väljer istället att kliva på målspelet. Lincon har varit ett lag som både gjort mål men även släppt in ett gäng den senaste tiden i ligan. Qarabag har, med brasklapp för träningsmatcher, även dem spelat en hel del målglada matcher. Den jäve skulle kunna spela BLGM till 2,37 hos bet365, men så mycket vågar jag inte riktigt lita på Lincon. Jag väljer därför att spela över 2,5 mål i matchen till 1,72 hos bet365.
Qarabag har möjligheten att lösa den linan själva, men jag ser det inte som en omöjlighet att Lincon kan pilla in en boll heller!
This is the stats tab
This is the post tip