Avspark redan kl 13:00.

Sommaruppehållet är över och fotbollen i de lägre divisionerna är tillbaka.

Lindome var en besvikelse under våren och kan troligtvis glömma toppen utan kan mer fokusera på att hålla bottenlagen fortsatt bakom sig. Lindome är såklart inte nöjda med antal poäng man inkasserat men det syns tydligt varför man inte vinner mer matcher när man ser lagets statistik. Det är i defensiven laget inte håller ihop. Laget har släppt in 32 mål på 15 matcher. Jämför det med topplagen, där Tvååker ligger tre, så har de släppt in 13 respektive 14 mål. Lindome har gjort flest mål i serien (34 st) så kommer kunna störa Tvååker i offensiven. Laget har spelat en match efter uppehållet och försvaret såg inte direkt bättre ut. Var en dramatisk match som slutade 4-4. Där lagen fick varsitt mål bortdömt och Halmia fick spela med 10 spelare i slutet.

Tvååker har 4 poäng upp till Dalstorp som leder serien. Laget är som förväntat med i toppen men förra matchen hade man räknat med mer än vad laget fick. Förlorade hemma mot bottenlaget Assyriska med 2-1. Dalstorp bör vinna senare i eftermiddag mot Höganäs så det krävs ett bra resultat för Tvååker i Lindome för att haka på. Tvååker vann mötet i våras med 1-0 och ser laget som snäppet vassare än Lindome.

Det känns som det kommer bli en målrik match idag. Med tanke på Lindomes försvar så ska Mattias Lindströms gäng ha goda chanser att peta in två bollar.

Jag spelar Tvååkers IF Ö1,5 mål @1.85 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip