Krislaget Linköping gör ännu ett tränarbyte och klubbchefen Ken Ring (!) hoppar även han av. Jag kan inte se hur den här klubben ska kunna vända säsongen.

Förra säsongen
Linköping - Tvååker 2-0
Tvååker - Linköping 3-2

ETTAN SÖDRA
4. Tvåakers IF 10 4 5 1 13:5 17
16. Linköping City 10 0 2 8 9:31 2

Linköping hemma
5 0 2 3 5:15 2

Formen
F, O, F, O, F

Senaste match
Lund - Linköping City 5-1

Saedi - Leijon, Aizu, Polic, Zhuraviev, Khaled, Musa, Etawi, Moses, Hammaoui, Ochieng

Tvååker borta
4 2 1 1 5:1 7

Formen
V, V, V, O, O

Senaste match
Tvååker - Oskarshamn 0-0

Andersson - J Andersson, E Nilsson, V Nilsson, Persson, Struski-Persson, Stålheden, Andersson, Laci, Berggren, Svensson

I slutet av april tog Carlos Banda över Linköping City som då var i ett stökigt läge efter en hel del turbulens i klubben Innan dess hade rapstjärnan Ken Ring klivit in i klubben som någon form av marknadschef/klubbchef. Men nu har båda lämnat. Efter en usel start på säsongen med blott två poäng på tio matcher tar båda sin kappsäck och lämnar, eller Ring kommer vara kvar i någon form men på distans.
Hur som helst så står klubben inför en väldigt svår situation på alla sätt. Laget torskade med hela 1-5 senast borta mot Lund och måste gå för segrar då tabelläget inte tillåter att spela för en poäng. Mot ett så bra och stabilt lag som Tvååker tror jag att Linköping blir synat ännu en gång. Det kan omöjligt vara den bästa moralen i det laget efter allt kaos.

Gästerna har åtta raka matcher utan förlust. Innan de två raka kryssen mot Lund och Oskarshamn (0-0 i båda) så slog man Utsikten borta med 4-0 samt 2-0 hemma både mot IFK Malmö och Assyriska Turabdin. Jag tror på tvåmålsseger eller mer mot detta skakiga motstånd i Linköping. Axel Berggren avstängd för Tvååker.

SPELTIPS
Jag spelar Tvååker hcp -1 (-1,5) till 1.80 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip