Torsdagens speltipstanke, Ungern +0.75, gick in med råge när Ungern lyckades vinna med 2-1 och ta tre blytunga poäng på serbisk mark. Tung förlust för Serbien, som därmed fick se sig passerat av Ungern – som klev upp på tio poäng efter fyra spelade omgångar. Serbien innehar dock alltjämt den andra direktplatsen till EM, med två poäng fler inspelade än trean Montenegro.

Serbien startade med Aleksandar Mitrovic och Dusan Vlahovic som anfallsduo, med Dusan Tadic bakom, vilket på papper är en väldigt potent trio, särskilt när man understöds av Sergej Milinkovic-Savic på mittfältet och Filip Kostic i wingbackroll. Serbien skapade en hel del målchanser, 1,85 xG, men målet framåt kom via ett självmål från Attila Szálai.

Vi lär därmed få se ett revanschsuget Serbien och med spelarna som nämns ovan besitter förbundskapten Dragan Stojkovic ett lag med bra offensiv kapacitet. Mot ett Litauen som inte imponerat i defensiv bemärkelse – inte hållit nollan på de 20 senaste tävlingsmatcherna – bör Serbien ha bättre möjligheter till lite målrassel.

Litauen spelade också under torsdagen, när man kryssade 2-2 hemma mot Montenegro i en svängig historia där samtliga mål föll under matchens avslutande 20 minuter.

Litauen får tufft mot revanschsuget Serbien

Serbien är piskat att vinna efter missräkningen i form av förlusten mot Ungern senast och är ett betydligt starkare lag än Litauen. Jag tror på bortaseger här, och att det kan bli lite nätrassel. Serbiens offensiv är kapabel, samtidigt som serbernas defensiv inte skrämmer (hållit nollan i två av de sju senaste). 2 & Över 2.5 finns till 1,71 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip