Fredag, helg men framför allt Premier League-premiär!
21.00 sparkar Liverpool och Norwich igång säsongen på Anfield och jag tror att det kommer att bjudas många liknelser med förra årets Liverpool denna säsong.
Det enda Norwich vinner på här är att pricka av säsongens tuffaste bortamatch redan i första omgången.
Jag har Liverpool att vinna mot noll till 1,72 hos bet365 . Oddset ligger i skrivande stund på 1,80x.

Liverpool har väl inte riktigt skapat några rubriker i detta transferfönster. Men har de verkligen behövts? Tveksamt. Simon Mignolet har lämnat för Club Brugge – det är typ det. Investerat i holländska talangen Sepp van den Berg också. Klopp kommer bjuda på liknande startelva som förra året. Lär bli samma rotation på mittfältsplatserna med Lallana, Fabinho, Milner, Henderson, Shaqiri, Keita och Wilnaldum. Jag tror laget kan tjäna på det. Samspelta och uppvärmda – tidigt på säsongen.
En som har imponerat under försäsongen är Rhian Brewster. Klopp har talat väldigt gott om 19-åringen och jag hade inte blivit förvånad om vi får se några med inhopp – mer i cupen dock kanske.
Vi är tidigt på säsongen och det är inte helt lätt att läsa av om Pools offensiv kommer köra över sina motstånd likt förra höstsäsongen. Jag avstår därav från ett handikappspel på hemmalaget här.
Försvarslinjen med Robertson, Dijken, Gomez och Alexander-Arnold litar jag dock desto mer på. De har imponerat och visade förra säsongen prov på deras defensiva styrka då de släppte in minst antal mål i ligan.
Yttrarna Robertson och Alexander-Arnold är otroligt vassa och följer med upp i offensiven – matar inlägg på trion Origi (Mané?) Salah och Firmino.

Mané är inte fit nog för en startplats – Origi ersätter troligtvis.

Daniel Farkes Norwich är troligtvis glada för att ha prickat av denna bortamatch så tidigt som möjligt på säsongen. Klart tuffaste bortamatchen tillsammans med Man City borta. Norwich har inte heller stått för något sprakande transferfönster. Och det är, i deras fall, desto värre – för det hade verkligen behövts. Försvararen Sam Byram har tagits in från West Ham, men får nog en bänkplats här. Målvakten Tim Krul är tillbaka i Premier League också. Får se om det blir han eller Fährmann. Tror på den sistnämnde.
Norwich imponerade dock förra säsongen i Championship. Anfallaren Teemu Pukki gjorde succé på topp – men han lär inte få allt för många chanser mot CL-vinnarna här dock. Trots att de också är vinnare, men på Championship nivå.
Mittbacken Christoph Zimmermann (39 matcher förra säsongen) är skadad och Timm Klose ersätter troligtvis här.

Möjliga startelvor:
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Salah, Firmino, Origi

Norwich: Krul; Aarons, Klose, Godfrey, Byram; McLean, Vrancic; Buendia, Stiepermann, Hernandez; Pukki

Norwich har inte mycket att sätta emot här tyvärr. Liverpool har imponerat under den senare tiden av försäsongen och de bör vara samspelta nog för att hålla Norwich borta från att skapa lägen. Fasta situationer emot Liverpool avgör.

SPEL: Liverpool vinner och håller nollan till 1,72x
1/5 units – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip