Ajax gästar Liverpool.
Mitt speltips: Ajax gör mål i båda halvlekarna till 3,85 hos SpeedyBet , Bethard & FastBet .

Efter Liverpools oväntade förlust senast mot Atalanta är det fortsatt öppet om vilka två lag som ska ta sig vidare till slutspelet från Grupp D. Och det finns ingen anledning för hemmafansen att vara lugna när ett glödande formstarkt Ajax ska försöka bjuda på ny ”chock-vinst”.

När lagen möttes i Amsterdam i oktober slutade matchen, smått otroligt, 1-0 till Liverpool efter ett snöpligt självmål av Tagliafico. Annars hade hemmalaget en hel del målchanser med bl.a stolpträff, räddning på mållinjen och frilägesräddningar av Adrian som då vaktade målet för Reds.

Efter den nollan har det rasslat något fruktansvärt mycket i motståndarnas nätmaskor. Åtta matcher har gått och laget har gjort 38 (!!) mål, och det är inte mycket som talar för att holländarna ska gå mållösa den här matchen heller.

Mohammed Kudus som klev av mot just Liverpool är fortfarande långtidsskadad. I övrigt missar troligen även Daley Blint matchen.

Möjlig elva - Sportsgambler.com:
Onana; Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Labyad, Klaassen, Gravenberch; Neres, Traore, Tadic

Hos värdarna är skadeläget fortsatt tungt även om troligtvis Matip är tillbaka i backlinjen och Henderson på mitten. James Milner skadade sig senast och missar matchen.

Möjlig elva - Sportsgambler.com:
Alisson Becker; N Williams, Joel Matip, Fabinho, Andy Robertson; Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum; Diogo Jota, Roberto Firmino, Sadio Mane; Mohamed Salah

Med Ajax sprakande form och självförtroende så tycker jag det här spelet helt klart är värt en slant. Kollar vi Liverpools två senaste matcher har det sett långt ifrån stabilt ut, och man har sett att Klopp varit frustrerad (inte bara på VAR).

Två offensiva lag på plan, förväntat målglatt möte, orädda och formtoppade holländare och osäkerhet i Liverpools defensiv - mina grundpelare till att det här spelet kan gå hem!

2-2? 3-2?

This is the stats tab
This is the post tip