Stormöte på Anfield i eftermiddag. Tror på en fartfylld match där offensiven i de båda lagen är betydligt bättre än defensiven.

Watford - Liverpool 3-3
Liverpool - Crystal Palace 1-0

Arsenal - Leicester 4-3
Stoke - Arsenal 1-0

Liverpool har exakt samma problem som man hade förra säsongen men i stort sett ingenting har hänt. Det är helt uppenbart att defensiven är problemet och den enda man tagit in på en defensiv position är en offensiv vänsterback från Hull. Jag får inte ihop den ekvationen hur mycket jag än vänder och vrider på det. Fönstret är inte stängt än men det hinner gå en bra bit in i säsongen om det nu hinner komma någon spelare. Har haft stort fokus på Hoffenheim i inledningen och den uppgiften löste man tack vare 6-3 totalt. Problemet i defensiven är att man släpper in för lätta mål. Känns knappt som en målchans många gånger och att Liverpool har kontroll och sedan så sitter den i nätmaskorna sekunder senare. Coutinho är fortfarande borta men Wijnaldum som åkte hem för att vara med när hans tredje barn skulle födas ska vara tillbaka i England och tillgänglig för Klopp.

Arsenal spelade 4-3 i premiären mot Leicester. Men förra helgen tog det stopp mot Stoke, det blev förlust med 1-0. Nu ska Sanchez vara tillbaka och tillsammans med Lacazette högst upp så har Wenger en stark offensiv. Wenger sade under presskonferensen att Sanchez sett väldigt bra och stark under träningen. Fortsätter med att säga att han inte spelat match på länge, vilket bekymrar en aning och att besluts hur mycket speltid han få kommer närmare avspark.

Jag kan inte se hur båda lagen inte kommer gör mål här. De senaste matcherna backar upp det här spelet med målrika matcher.
Liverpool - Arsenal 3-1
Arsenal - Liverpool 3-4
Liverpool - Arsenal 3-3

Ska inte gå allt för långt bak men värt att nämna är att det är spelet har suttit i deras 7/8 senaste matcherna när lagen drabbas samman.

Jag spelar Ö2,5 & BLGM @1.80 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip