Stormöte i Premier League på lördagen. Mitt spel:
Liverpool -1,5 mål. 2.35 hos FastBet eller Bethard .
Vinst med tvåmålsseger krävs med andra ord.

Tror det kan bli lite av en överkörning här. Har varit inne på det tidigare:
Efter segern i derbyt mot Spurs har Arsenal gått rätt tungt. Knappa hemmasegrar mot Qarabag (EL), Huddersfield och Burnley. Bortaförluster mot Southampton, Ligacuptorsk mot Spurs (med rätt okej elva) och nu senast en rätt usel insats (1-1) mot Brighton. Prestationen i andra halvlek var rent utsagt bedrövlig. Något känns inte rätt i truppen med tanke på hur lite speltid Özil (klubbens bäst betalde spelare) får. Utbytt i halvtid senast. Aaron Ramsey är också på väg bort, vilket är olyckligt med tanke på att han verkligen hade behövts nu. Senast byttes Iwobi, Ramsey och Maitland-Niles in - samtliga var totalt misslyckade.

Alternativen på bänken är inte många nu när skadeproblem är rätt stora:
Monreal, Bellerin, Mkhitaryan och Holding är definitivt out. Koscielny (usel sedan han kom tillbaka från skada) och Mustafi (usel fem gånger av sju) är stora frågetecken. Defensiven har varit sådär hela säsongen oavsett skadeläge och jag kan inte se Arsenal släppa in färre än två mål.

Tänkbart lag:

Leno
Lichtsteiner, Koscielny, Sokratis
Maitland-Niles, Xhaka, Torreira, Guendouzi, Kolasinac
Lacazette, Aubameyang

Liverpool går ruskigt starkt för stunden. Var den stora Boxing Day-vinnaren då City föll på nytt. Leder ligan med sex poäng före Tottenham och har inte PL-förlorat ännu. Fick en mycket enkel resa mot Newcastle (4-0) i en mer eller mindre perfekt match. Kunde gå på halvfart och byta ut ett par spelare i slutskedet. Har ett bra truppläge och fin konkurrenssituation då många leverar för dagen. Tänkbart lag:

Alisson
Alexander-Arnold, van Dijk, Lovren, Robertson
Wijnaldum, Henderson, Fabinho
Salah, Firmino, Mane

Liverpools form är bra och de fick en tacksam match mot Newcastle där de kunde gå på halvfart.
Arsenals form är dunkel, skadeläget är tufft och de fick slita i 90 minuter mot Brighton. Nyckelspelarna känns inte i fas och det känns som att Emery inte vet hur den bästa elvan ser ut.

Liverpool har 8-1-0 (22-2) på hemmaplan medan Arsenal har 4-3-2 (21-16) på bortaplan. Tror det här blir en ny relativt klar hemmaseger här.

3-0/1.


This is the stats tab
This is the post tip