Mitt spel: Mohammed Salah målskytt i matchen till 2.10 hos bet365 .

Liverpool tar emot Aston Villa hemma på Anfield där hemmalaget numera får ses som en kandidat till att springa om Manchester United på upploppet och sno åt sig fjärdeplatsen i ligan. Hemmalaget är tillsammans med City det mest formstarka laget i ligan, vilket man inte hade trott skulle ske under början av året. Klopp har nu fått fart på sitt lag igen. Man kommer senast från en 3-0 seger mot Leicester, där man innan det vunnit fem raka matcher med uddamålet. Försvaret ser betydligt mycket bättre ut, offensiven flödar på ett bättre sätt samtidigt som alternativen blivit fler för Klopp i de främre leden efter att de flesta kommit tillbaka från skador. Den enda som fortsatt väntas vara borta är Darwin Nunez.

Bortalaget Aston Villa lyckades studsa tillbaka efter två raka förluster genom en seger mot Tottenham med 2-1. Känslan är att i princip vilka som helst kan slå Tottenham just nu, men en viktig seger för Villa i jakten på just Spurs men också Brighton.
Man befinner sig just nu på en åttondeplats i ligan med endast en poäng upp till Brighton på sjätteplatsen, så det lever i allra högsta grad efter Brightons förlust mot Newcastle under torsdagen.

Glödhete Salah

Liverpool har tre raka hållna nollor på kontot mot Fulham, Brentford och nämnda Leicester. Inga topplag, men det var sällan Liverpool höll nollor över huvud taget under större delen av den här säsongen. Något har klickat för laget defensivt, men det jag fastnar mest för är offensiven.

Liverpool, och superstjärnan Mohammed Salah, har även han fått fart på maskineriet ordentligt. Inga mål senast mot Leicester men tre assist. Innan den matchen har han dock gjort mål i sex av Liverpools sju senaste matcher. När Liverpool får saker och ting att fungera, då fungerar även Mohammed Salah. Nu har även Trent Alexander-Arnold sett mycket bättre ut på slutet, vilket ger Salah ett annat understöd offensivt.

Jag tror Liverpool besegrar Aston Villa, som jag tycker har dippat i både prestation och resultat den senaste tiden. I den segern tror jag Mohammed Salah fortsätter sin fina form och gör mål i matchen, vilket blir mitt spel i matchen till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip