Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek till 1.97 hos Expekt .

Liverpool tar under söndagen emot Aston Villa hemma på Anfield i Jurgen Klopps 300:ade match som huvudtränare i Premier League.

Liverpool kommer från den smått sensationella seger senast mot Newcastle när man hämtade upp ett 0-1 underläge till 2-1 med en man mindre under matchens slutskede. Man kommer dock få klara sig utan kapten Van Dijk som efter sitt röda kort lär bli avständg ett gäng matcher.

Aston Villa har studsat tillbaka på ett mycket imponerande sätt efter premiärförlusten mot Newcastle. 4-0 mot Everton och 3-1 senast mot Burnley. De värvningar som gjordes inför säsongen har träffat väl hittills och Villa blir nog faktiskt att räkna med i år i kampen om europaplatserna.

Mittbackskris i Liverpool

Utöver att Van Dijk är avstängd väntas Ibrahima Konate också missa matchen med en lättare skada. Detta lär innebära ett mittlås med Joe Gomes och Joel Matip, vilket inte känns magiskt utifrån att man möter en offensiv som är väldigt bra. Att man håller nollan ser jag som osannolikt.

Samtidigt som man har defensiva problem har Klopp istället lyxproblem offensivt. Darwin Nunez som har varit bänkad i de första matcherna hoppade in och gjorde två mål senast, vilket bara gör konkurrensen tätare. Offensiven har sett bra ut hittills i år, och det tror jag kommer fortsätta.

Jag tycker att den här matchen stinker mål. Jag tror även det kan komma tidigt i matchen, då det varit lite av Liverpools signum många gånger att släppa in mål tidigt och skapa sig en uppförsbacke. Jag tvivlar inte heller på Villas kvalité offensivt och den ska definitivt kunna skada Liverpools avstängda- och skadeskjutna backlinje.

Jag tror på en målrik match, och att det börjar redan i första halvlek. Mitt spel blir därför över 1,5 mål i första halvlek till 1.97 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip