Liverpool står inför en tuff uppgift när de ska vända 1-0-förlusten i Madrid för tre veckor sen.

Klopps lag har mellan matchen i Madrid till den här matchen förlorat sin första Premier League-match. Eftersom de redan gjort bedriften att vinna ligan så är det Champions League som återstår. Blir det uttåg redan i åttondelsfinalen så är säsongen mer eller mindre över. Väl medveten om att det ska sparkas boll på Anfield fler gånger efter den här matchen under våren och det kommer firas väl och länge för ligatiteln men rent sportsligt sett så är det Champions League som är fokus.

Atletico Madrid fortsätter att kryssa sig till poäng i La Liga. Har fler kryss än vinster under säsongen och det har blivit två nya efter segern mot Liverpool. Ett kryss räcker dock långt på Anfield och det är nog precis det Simone kommer att spela för. Ligga lågt i försvarsspelet och se till att ha många spelare på rätt sida av bollen.

Det är ett hårt jobbande Atletico som kommer till England för att försvara en ledning. Det kommer inte bjudas på någon fin fotboll när det gäller offensiven utan ett lag som kommer göra allt för att bollen inte ska gå in i deras egna mål. De drar på sig en hel del fouls och det lär inte blir färre från Atletico med tanke på matchens betydelse. Det är dessutom ett bortalag som springer mycket offside och med Liverpools höga backlinje så kommer de ligga precis på gränsen flera gånger.

Jag spelar Liverpool över 13,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip