Liverpool ska försöka göra det omöjliga efter 3-0-förlusten förra veckan på Camp Nou.

Klopp har en brant uppförsbacke för att få stå i en ny CL-final. Barcelona behöver besegras med minst tre mål. Skulle Barcelona få in ett mål så krävs fem för engelsmännen. Oddsen för avancemang är dessutom mindre med tanke på Salahs skada som tros göra att han får titta på matchen från läktaren. Även Firmino ska fortsatt vara skadad, så det är Shaqiri, Mané, Sturridge och Origi som kommer få pressen att leverera framåt.

Barcelona fick ett bättre resultat än vad laget förtjänade i mötet i Spanien. Ska inte ta ifrån Barcelona sin klass när laget tar vara på sina chanser och i stort sett har dödat det här returmötet redan i första matchen men visst förtjänade Liverpool att ha en chans inför den här matchen.

Liverpool vann bollinnehavet i Barcelona och kommer vara bollförande även i returmötet. De sköt femton skott i första matchen, och trots skadebekymmer i offensiven ska Liverpool ha bra chans att få iväg fjorton skott hemma på Anfield. Må hända att målchanserna inte blir lika klara för Liverpool med Sturridge och Origi men eftersom Barcelona kommer att vilja ligga lågt och sedan ställa om med Messi och Suarez så kommer skottlägena trots allt.

Jag spelar Liverpool över 13,5 skott @1.65 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip