Liverpool möter den tyska jätten på Anfield i kväll.

Liverpool har sett lite trötta ut på slutet och uppehållet på några dagar kom välbehövligt för Klopp. De har varit i Marbella några dagar för att få ny energi och vara förberedda för det tuffa spelschemat som väntar. Liverpool får klara sig utan Virgil van Dijk som är avstängd. Tungt avbräck så klart för Liverpool och det blir intressant om tyskarna kan utnyttja hans frånvaro.

Bayern Munchen är inte som de var för några år sedan. Men det är fortfarande ett lag fullt med toppspelare. Boateng saknas efter att han blivit sjuk. Ribery ska anlända idag eftersom han väntar barn hemma i Tyskland. Robben är skadad sedan en lång tid tillbaka.

Firmino tros kunna starta trots att han har varit sjuk. Det gör att de tre längst fram kommer vara ett ständigt hot i djupled. Liverpool bör ha 2-3 offsider i matchen. Bayern kommer stå högre än vad Liverpool är vana vid när man möter bottenlagen i PL. Jag tror dessutom att Liverpool kommer sjunka lite lägre än vanligt med tanke på att Van Dijk saknas. Matip ger inte den tryggheten och av säkerhetsskäl tror jag de droppar några meter till.

Jag spelar Liverpool +1,5 offside @1.76 hos Bethard eller FastBet med 5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip