Liverpool tar emot nykomlingen Brentford hemma på Anfield under söndagen och undertecknad tror att denna match kommer bli en sevärd historia med många mål.

När lagen möttes tidigare under säsongen stod Brentford för en kanonmatch. 3-3 slutade mötet på Brentford Community Stadium i september och då var Liverpool i riktigt bra slag också. På senare tid har hemmalaget inte riktigt motsvarat förväntningarna. Tidigare i veckan fick de exempelvis bara 0-0 hemma mot Arsenal i Ligacupen och detta trots att Liverpool fick genomföra matchen med en man mer eftersom Xhaka i Arsenal ådrog sig ett rött kort redan efter 24 minuters spel.

Brentford å andra sidan gör en bra säsong för att vara nykomlingar i Premier League. Bortalaget har samlat ihop 23 poäng på 20 matcher och just nu är de placerade på en 13'e plats. Ner till nedflyttningsplats skiljer det hela tolv poäng så som förutsättningarna ser ut just nu och Brentford gör det bra med sina mått mätt. Laget har som ambition att spela sig kvar i finrummet och det tror och hoppas jag att de kommer lyckas med.

Att de lämnar Anfield med poäng är kanske att hoppas på för mycket, men min teori är att de kommer ge Liverpool en bra match även denna gång och jag tror helt klart att detta möte har goda chanser att passera över 2,5 mål igen.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.65 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: 12 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip