Kvällsmatchen utspelar sig på Anfield mellan Liverpool - Brighton.

Mitt spel blir ett specialspel som hittas hos bet365 - nämligen under 27,5 skott.

Liverpool har börjat precis så bra som många hade trott. Fullpott efter de två första omgångarna signalerar att man kanske kan ta upp striden mot City om titeln. I premiären var det aldrig något snack mot West Ham. Det blev dock betydligt svårare mot Crystal Palace i måndags, men den matchen är väldigt svår och inte många topplag den här säsongen som åker därifrån med tre poäng, enligt mig.

Brighton tog en fin skalp i söndags när laget besegrade Man United med 3-2. Jag är ändå fortsatt väldigt tveksam till det här laget som Brighton har. Jag tror faktiskt man är ett av tre som hamnar nedanför strecket efter 38 omgångar. Det är inte mycket till spel som laget besitter utan det är en kämparglöd och att hjälpa varandra som ska ta Brighton mot nya vinster.
I den här matchen känns taktiken glasklar. Det kommer handla om att backa hem och försvara den poängen man har när man sparkar igång matchen.

Jag tycker att 27,5 är en något hög lina. Ingen av lagens inledande matcher har gått över den trots att det har varit jämna matcher (undantag Pool - West Ham i premiären). Vi testar den här med normal insats.

Jag spelar under 27,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip