Liverpool tar emot Brighton hemma här. Viktig match för Liverpool som ska tillbaka till ligaspel efter en vecka med fotboll i Champions League. Under fredagen kom det tunga beskedet att defensiva mittfältaren Fabinho blir borta upp till sex veckor. Hårda bud då det täta decemberschemat närmar sig. Liverpool har spelat både lagen gör mål-matcher i 6/6 av deras hemmamatcher.
Här spelar jag både lagen gör mål till 1,95 hos bet365 .

Liverpool är inte riktigt vad vi är vana med från förra säsongen – två nollor på 13 spelade ligamatcher. Liverpool läcker mål som bara den. Samtidigt slår skadorna en efter en och nu står det klart att Fabinho blir borta en längre period.
Klopp har kört ganska hårt med sitt lag och det kommer synas under december månad, tror jag.
Salah är sliten samtidigt som Matip och Keita inte är tillbaka än. Återstår att se om Salah startar här, inga rapporter som talar emot det.

Brighton fortsätter gnugga under Graham Potters styre. Den förre ÖFK-tränaren förlängde nyligen kontraktet med "The seagulls" och det ser ut att rulla på rätt hyfsat.
Placerar sig på en 12:e plats i tabellen med 15-19 i målskillnad på 13 matcher.
Kommer från två tuffa matcher mot Man United och Leicester som resulterade i två vinster. Nu väntar säsongens tuffaste match och det är bara att ge allt. Inget att förlora. Tror de kan bli lite inspirerade av att Liverpool har läckt så många mål som de har gjort.
Inga andra tuffa offensiva skador än lite strul hos Aaron Connolly. Han ska dock enligt rapporter vara fit nu och med i matchtruppen.

Möjliga startelvor:
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Henderson, Lallana, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane
Brighton: Ryan; Montoya, Dunk, Duffy, Burn; Alzate, Propper, Stephens, Trossard; Maupay, Connolly

Liverpool har läckt mål bakåt i samtliga hemmamatcher i ligan denna säsong – 6/6. Och då har lag som Norwich och Newcastle kommit på besök. Brighton tycker jag ser betydligt bättre ut och ska ha god chans att hitta nätet. 1,95 är taget!

SPEL: Båda lagen gör mål till 1,95
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake


This is the stats tab
This is the post tip