Liverpool tar emot Brighton hemma på Anfield under lördagseftermiddagen och här fastnar jag för att spela båda lagen gör inte mål i matchen!

Liverpool kommer till spel med kalasform. Hemmalaget har fyra raka trepoängare och i tre av dessa har de hållit nollan också. Tidigare i veckan ställde de upp med en roterad startelva i Ligacup-mötet med Preston, men det blev ändå en 2-0-seger där och då. I ligan förra helgen hade Liverpool toppmötet med Man United på Old Trafford och det blev ju lekstuga av det då United åkte på en blytung 5-0-förlust.
Nu väntar hemmamatch för Liverpool och på Anfield har de hittills två segrar och två oavgjorda med 8-3 i målskillnad efter fyra ligamatcher genomförda.

Brighton som gästar har öppnat säsongen starkt, men de håller inte riktigt den klass och kaliber som motståndarna mäktar med. För gästernas del är det 15 poäng på kontot efter de nio ligamatcher som hunnits med hittills och de har en målskillnad på 9-9. På bortagräs har Brighton gjort fyra mål framåt och bara släppt in två bakåt, så de kan minsann stå emot bra, men jag tror inte det räcker till några poäng på Anfield för gästerna del.

När dessa lag möttes i fjol vann Brighton här på Anfield med 1-0 och innan det hade lagen spelat 1-1 och då på Brightons hemmaplan.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål - nej.
Priset? 1.80 hos Bethard .

2-0 är ett rimligt resultat i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip