Burnley under 2,5 skott på mål spelas.

Liverpool är inne i en kortare svacka. Försvarsspelet känns fortsatt stabilt men formen på Salah känns inte på topp och matcher som vi är vana att se honom avgöra blir istället 0-0. Det gäller att hitta snabbt tillbaka för det är inte rätt period att ha problem med målskyttet. Har inte råd att tappa mer poäng mot City i ligan och laget har returmöte i veckan borta mot Bayern Munchen.

Burnley är också i stort poängbehov men av helt andra anledningar. För deras del gäller det hålla sig kvar i Premier League. De hade en fin rad med flera matcher utan förlust men två raka förluster mot andra bottenlag gör att man ligger precis ovanför strecket.

Liverpool kommer ta kontroll och föra den här matchen. Burnleys chans är att sätta försvarsspelet så bra det går och hoppas att Liverpools anfallstrio inte har sin bästa dag. Tre skott på mål på bortaplan när man är såpass stor underdog tycker jag är högt. Burnley har haft noll skott på mål borta mot City, nollmål Spurs och två mot Arsenal på Emirates.

Jag spelar Burnley under 2,5 skott på mål @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip