Liverpool tar emot Burnley på torsdagen.
Mitt speltips: Liverpool vinner och håller nollan.
Odds 1.83 hos bet365 .

I tio av 17 PL-matcher har Burnley nollats den här säsongen. Gick mållösa från matcher med Man City, Chelsea, Spurs och Man United för att ta några exempel. Nio gjorda mål på 17 matcher. Bara West Bromwich har sämre expected goals-siffra än Burnley. Så att Burnley gör få mål kan inte skyllas på otur. Spelar en primitiv fotboll med ett rakt spel på Wood/Barnes. Tror det kan passa Liverpools nuvarande mittbacksuppsättning rätt så bra att kunna stångas med ett par fyrtorn snarare än att behöva oroa sig över snabba kontringar. Ett gjort mål på sex matcher och inget pekar väl på att de offensiva siffrorna håller på att förbättras.

Med en allt bättre Thiago som förväntas starta tror jag Liverpool kommer ha runt 67-70% bollinnehav och att de kommer kunna begränsa Burnleys bästa vapen - fasta situationer - till ett fåtal.

Liverpool är som bekant inne i en formdipp själva. Mållösa i tre raka matcher och har halkat ner på fjärdeplats i den väldigt tajta tabelltoppen. Men med tanke på hur bra de varit i ett par-tre säsonger är känslan att vändningen är runt hörnet. Salah, Firmino, Mane och de andra kan inte gärna fortsätta gå mållösa länge till. Passande motstånd här att studsa tillbaka mot, här finns bara seger. Är ju som bekant extremt starka på Anfield. Bara sex hållna nollor den här säsongen dock - mycket beroende på skadeproblemen. Men ställs nu mot det kanske svagate offensiva laget i serien, läge för en nolla.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Alisson
Trent, Fabinho, Henderson, Robertson,
Thiago, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum
Salah, Firmino, Mane

Jag tror det är dags för en bra prestation av Liverpool här. Kommer de bara upp i nivå ska de ha toppchans att vinna väldigt bekvämt och de bör ha bra chans att hålla nollan mot ett offensivt tamt Burnley.

1/2/3-0?

This is the stats tab
This is the post tip