Speltips: BLGM till 1.90 hos Betinia .
—-
Liverpool tar emot Burnley hemma på Anfield under lördagen. Hemmalaget går för att hålla sin serieledning vidare, och då är matcher mot bottenlaget matcher man definitivt behöver vinna.

Skadeläget i Liverpool börjar ljusna en aning också. Båda ytterbackarna Alexander-Arnold och Robertson är redo för spel igen, samtidigt som Endo är tillbaka från landslagsspel och bör vara tillgäng för Klopp.
Mohammed Salah väntas inte vara redo till den här matchen. Det enda egentliga tunga tappet är Szoboszlai som fortsatt väntas vara borta, men där finns alternativ som bör kunna fylla tomrummet.

Burnley fortsätter att göra okej prestationer, men resultaten fortsätter vara för svaga. Nästjumbo och ingen seger de senaste sex matcherna.
Man har dock fått in offensiv förstärkning i form av Datro Fofana på lån från Chelsea, en värvning jag tror kan bli väldigt nyttig för Burnley. Han hoppade in senast mot Fulham och gjorde två mål på 28 minuter och ger Burnley en betydligt bättre spets än man haft innan.

Nyförvärv ger Burnley mer spets

Liverpool har, lite likt Manchester City, en tendens av att släppa in onödiga mål. Speciellt hemma på Anfield. Sex raka matcher utan att hålla nollan på hemmaplan.

Liverpool kommer vara spelförande, men jag ser Burnley kunna hota en aning i omställningsspelet. En offensiv med Fofana, Amdouni och Odobert är faktiskt inte så pjåkig och jag.

Liverpool bör såklart vinna den här matchen rätt komfortabelt, men faktum är att man rätt sällan håller nollan.
Oddsen på Liverpool är rejält nedtryckta, och jag tycker därmed att båda lagen gör mål till 1.90 hos Betinia absolut kan vara värt en slant!
This is the stats tab
This is the post tip