Liverpool gästas av Cardiff på Anfield när FA-cupen rullar vidare under söndagen. Observera att denna match sparkar igång redan klockan 13:00 och jag har min idé klar - detta kan bli målrikt!

Liverpool kliver av förståeliga skäl in i denna 16-delsfinal som storfavoriter. Hemmalaget har fyra vinster på deras fem senaste och kommer allra närmast från en 3-1-seger på bortagräs mot Crystal Palace. Matchen innan hade de Arsenal borta och då vann Liverpool med 2-0 innan de i deras senaste hemmamatch, som var mot Brentford, även då plockade tre poäng genom en bekväm 3-0-seger.

Cardiff som gästar har två raka vinster i bagaget. I ligaspelet har Cardiff tack vare sin starka form i de två senaste tagit ett bra kliv från bottenstriden och som tabellen i The Championship ser ut just nu har Cardiff nio poäng ner till nedflyttningsplats. Läget är dock långt ifrån säkrat, så för Cardiff är det nog större fokus på ligaspelet än vad det är på detta cup-möte mot ett övermäktigt motstånd.

Jag tror att Liverpool är starka nog för att lösa avancemang här rätt så bekvämt och har de en bra dag på jobbet kan de lösa över tre mål i matchen för egen maskin.

SPELTIPS
Över 3 mål (asian) till 1.75 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip