Liverpool ska försöka ta tre poäng när Chelsea besöker Anfield.

Klopps lag behöver vinster och skulle laget klara en trepoängare mot Chelsea är spelschemat relativt enkelt och det skulle definitivt sätta press på Peps Manchester City. Liverpool fortsätter att vinna och i veckan fick Porto se sig besegrade i den första kvartsfinalen. Ett bra läge inför returen i Portugal för de röda och störst fokus kan vara på den här matchen.

Chelsea har fyra raka segrar men det är inte samma känsla i det här laget jämfört med Liverpools. Det hackar betydligt mer hos Sarris lag och det är mycket tack vare ett lätt spelschema som de har blivit fyra vinster. Vann mot Prag i veckan på bortaplan så känslan är att det bästa laget kommer till spel på Anfield även om jag inte är helt säker.

Liverpools klass, hemmaplan samt motivationen talar för en seger för Klopp. Det som talar för Chelsea är Liverpools press och känslan av att Chelsea inte har något att förlora när man går ut på Anfield. Lagen möttes i höstas och skotten slutade 13-10 till Liverpool. Men det var då Chelsea hade sin formtopp och de spelade med stort självförtroende. Inför den här matchen är det andra förutsättningar med ett Liverpool som kommer styra och kontrollera matchen.

Det är en hög lina med för Liverpool med tanke på vilket motstånd som står på andra sidan men de har löst den på hemmaplan mot lag som Bayern Munchen, Tottenham, Arsenal och Manchester United, så tycker de ska ha bra chans att nå den även mot Chelsea.

Jag spelar Liverpool över 13,5 skott @2.20 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip