På Anfield spelas det ett riktigt toppmöte redan i omgång tre då Liverpool tar emot Chelsea. Båda lagen står på full pott inledningsvis och frågan är hur tabellen ser ut efter den här matchen?

Liverpool har två raka segrar sedan Premier League drog igång. De inledde med 3-0 borta mot Norwich och följde upp den insatsen med att i hemmapremiären slå tillbaka Burnley med 2-0 här på Anfield. Nu höjs svårighetsgraden ett par snäpp när Chelsea agerar motståndare i omgång tre och jag ser verkligen fram emot vad den här matchen har att erbjuda.

Chelsea står precis som Liverpool på maximala sex poäng efter de inledande matcherna. För deras del har det blivit seger med 3-0 mot Crystal Palace i premiären och i omgång två gästade de Arsenal i ett Londonderby som de gick segrande ur med 2-0. De har alltså redan hunnit med en "stormatch" som de dessutom vunnit, det är en liten bonus inför detta möte vad gäller självförtroendebiten.

Historiskt sett görs det inte alltid jättemånga mål mellan Liverpool och Chelsea. I fjol vann Chelsea på Anfield med 1-0 och när lagen möttes i London blev det Liverpool-seger med 2-0. Frågan som ska bli väldigt intressant att få svar på denna gång är hur resultatet slutar och hur matchen kommer se ut, men jag har snöat in på att det inte bör bli något målkalas.

SPELTIPS
Både Liverpool och Chelsea har lag av väldigt hög kvalité både i offensiven och defensiven. Blir det som jag tror får vi se en jämn match mellan två lag som helt klart kommer hålla till i toppen och bara för att de är skickliga offensivt behöver det inte nödvändigtvis innebära målkalas.

Jag kliver in på under 2,5 mål i matchen till 1.85 hos Nordicbet och tycker att resultat som 1-1 låter vettigt.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip