Liverpool tar emot Chelsea på onsdagen.
Mitt speltips: Darwin Nunez att ha över 1,5 skott på mål i matchen.

Jag tror Liverpool har bra chans att vinna och att de är rättmätiga favoriter. Men 1.60 som vi erbjuds i skrivande stund känns lite lågt. Vänder mig därför till specialmarknaden för skott på mål för Darwin.

Samma spel (över 1,5 skott på mål) ger 2.10 på bet365 och runt 1.85 på Betsson . Så kambibolagen med X3000 i spetsen sticker ut med ett högt odds jämfört med andra.

Sen gillar jag hur uruguayanen uppträtt senaste veckorna. Haft åtta skott på mål senaste tre (2,3 och 3) och varit väldigt bra i spelet. Noll skott mot Arsenal i FA-cupen innan dess, men mot Newcastle minns vi en sanslös överkörning där Darwin sköt fem skott på mål. Med Salah fortsatt skadad får Darwin lite mer bollar, plats och utrymme är känslan. Spelade från start i FA-cupen i onsdags, men byttes ut rätt tidigt.

Chelsea på bortaplan?

Tycker Chelsea är lite bättre än vad tabellpositionen säger. Men de dras med en del avbräck som gör att de inte kan ställa upp med bästa tänkbara lag. Tycker också de gjort en del svaga matcher på bortaplan mot de lite bättre lagen. Spelmässigt rätt överkörda mot Man United och Newcastle på resande fot exempelvis. Släpper till 10-11 skott emot sig per match, vilket är okej, men klart bakom de 5-6 bästa lagen i ligan.

På Anfield vet vi hur bra Liverpool är och hur de öser på. Det här är första riktiga matchen efter Klopps nyhet från i fredags att han lämnar klubben (räknar inte med walk in the partk-matchen mot Norwich). Räknar därmed med ett inspirerat hemmalag och en pumpig atmosfär, vilket borgar för en bra prestation.

Allt som allt känns det här som ett högt odds för en av seriens hetaste spelare för dagen.

Speltips: Darwin att ha över 1,5 skott på mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip