Liverpool kommer till denna match efter en knapp bortaseger mot Brighton med 0-1 – jag rekade ett underspel då och här är jag inne på samma spår då ytterligare en skadesmäll har slagit ner.
Liverpool må ha studsat tillbaka snabbt efter förlusten mot Manchester City men faktum är att skadebekymmerna börja komma ikapp serieledarna.

Inför uppvärmningen mot Brighton såg Alexander-Arnold ut att dras med känningar. 20-åringen genomförde dock matchen men under onsdagen slog nyheten ner – borta minst en månad med en knäskada. Även mittfältaren Georginio Wijnaldum ska ha haft skadekänningar, oklara besked där än så länge.
Detta betyder att både Alexander-Arnold och Joe Gomez, som är ordinarie backar, saknas i lördagens möte med Brighton.
Senast spelade Fabinho mittback tillsammans med van Dijk.
Med Alexander-Arnold borta går troligtvis Milner ner på högerbackspositionen.
Det återstår att se hur pass allvarlig skadan på Wijnaldum är – om även han saknas blir finns det inte många alternativ på bänken.

Liverpool, under styrning av Klopp, är ett lag som vill ha full kontroll på hemmaplan.
Än så länge har bara tre mål släpps in på Anfield i ligan, samt gått miste om en poäng (första mötet med City).
Det är också en plats där oftast flera mål görs – men jag tycker mig ha sett ett ringrostigt offensiv i Pool i de två senaste matcherna.
Nu är försvarslinjen, med två skador på ordinarie spelare, bristfällig – jag tror då att Liverpool kommer vilja äga bollen ännu mer.

Crystal Palace kommer med fyra vinster på senaste sex matcher, i alla tävlingar. Dock en förlust senast mot Watford med 1-2. Offensiven sprudlar direkt inte samtidigt som anfallaren Alexander Sorloth har lämnat klubben för Belgien och Gent – vilket ger Palace ännu färre alternativ framåt.
Bör bli noll poäng här för Crystal Palace – försvaret läcker 1,12 mål bakåt per match, så inte allt för pjåkigt.
Men de kommer inte få alltför mycket boll borta på Anfield.
Pape Souaré och Christian Benteke är skadade.

Liverpools offensiv har sett lite ringrostigt ut samtidigt som skadorna börja gäcka inom laget. Svårt att se en utskåpning från Liverpools del.

SPEL: Liverpool & under 3,5 mål till 2,00x
3/5 units – hos bet365 .

Twitter@ Holmbergake


This is the stats tab
This is the post tip